2777
2789

وحشیه روانی. هر چند وقت یکبار الکی وحشی میشه منو میزنه.اونم جلوی بچه یسالم ک اون موقع فقط جیغ میکشه.

دست و سرو پام همه داغون شده

۵ساله ازدواج کردیم هربار صبر کردم بخشیدمش

ولی دیگه نمیتونم

بخدا موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا اونقدر ناراحتم كردي كه نميتونم مودبانه حرف بزنم!!! غلط كردي وقتي شوهرت وحشي بود بچه دار شدي 

اون بچه قرارع با بچه هاي ما تو يه جامعه زندگي كنه پس به ماها مربوطه كه وقتي ديدي پدر ديونه داره و نميدونم جلو بچه نبايد اينكارو بكنه بازم بچه اوردي!!!! چقد خودخواهي عاخه 

اشتباهت همين بوده كه بعد پنج سال كه تحمل كردي تازه الان به فكر افتادي. اون اول بايد همينكارو ميكردي تا دمش چيزه بشه. وقتي كتكت ميزنه زنگ بزن به ١١٠ از كلانتري ميفرستن صورت جلسه ميكنه. بعد ميري كلانتري نامه ميده براي پزشكي قانوني.