2777
2789
عنوان

هندل کردن زندگی شخصی و دانشگاه

81 بازدید | 8 پست

سلام اولا بگم اگه دانشجو رشته های طولانی مدت هستین لطفاً کمک کنین

من یه عنوان یه جوون این مملکت بلانسبت عین خر نشستم درس خوندم۱۹سالگی با هزار جور آرزو پزشکی قبول شدم ولی الان ترم سه که هستم بریدم بدجوری هم بریدم.

هر روز هم سن هامو می‌بینم که دارن سر و سامون میگیرن و خانواده تشکیل میدن ولی من پول اسنپ رو هم ندارم.از یه طرفم خانوادرو میبینم که به آینده من تکیه کردن این وسط پزشکی میشه برای من آینه دق.

اگه کسی تجربه تو این رشته یا رشته های مشابه داشته کمک کنه چیکار کنم که حداقل نیاز های خودمو تامین کنم و خودمو یجورایی به آینده امیدوارم کنم.(الان وسط نوشتن نمی‌دونم کار خوبی کردم اومدم این سایت یا نه🙂 ایشالا خیر)

به انصراف هم بارها فکر کردم ولی نمیتونم چون دیگه حوصله شروع زندگی جدید رو ندارم.

ببخشید اگه طولانی شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط درستو بخون حتما بخون که چندسال دیگه مثل چی پشیمون نشی 

کاری کن انتظار خانواده ازت به صفر برسه تو مسئول براورده کردن ارزو و خواسته های کسی نیستی

لباس خوب و زندگی دوستامو و... بریزززز دور فقط به خودت فکر کن تمام 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

امیدتو از دست نده

به این فکر کن که خیلی‌ها آرزو دارن الان جای تو باشن

برای خرج و مخارجت هم ، برو سراغ مشاغل آنلاین

الان دیدم خیلی از دانشجو‌های پزشکی، مشاوره انجام میدن

یا میتونی یه چنل بزنی و تکالیف ساده‌ی دانشجویی رو انجام بدی

نه اصلا انصراف نده

اگه انصراف بدی اوضاعت بهتر نمیشه بلکه یکی دیگه جاتو می‌گیره  زندگی همیشه گل و بلبل نیست سعی کن چند ترم محدود کنی لباس و خوراک و اینا عوضش کل عمر میتونی زندگی کنی

با دخترایی ک چسی میان و به خودشون میرسن زیاد و ولخرجی میکنن نگرد چون باعث میشه احساس کمبود کنی در صورتی ک اینطوری نیست

وای پزشکی که خیلی رشته خوبیه‌.بنظرم یکم منفی بافی می کنی.البته ببخشیدها‌‌.خیلی ها آرزوی پزشکی دارند.

خیلی ها از مسیر این رشته خبر ندارن و نمیدونن آسایش در آینده، هزینش تباه شدن جوانی شونه.