2777
2789

من به یه نفر گفتم درمان گیاهی یه نفر دیگه گفت نه.والله میترسم دیگه بگم.حداقل چهارتخم بتونه بخوره خوبه.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بخر عزیزم دونه هاشو خشک کن بعد تو ابجوش دم کن بده بخوره واقعا معجزه اس

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

اووف نگو دختر من ک ابریزش میگیره دیگ بند نمیا تا چند ماه همینجور میاد الان دوباره ابریزش داره غمم گرفته

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
میشه بگی من از طب مدرن نتیجه نگرفتم الان دارو گیاهی میدم بهتره

گیاهی خیلی بهتره من بابونه میدم ب دخترم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
میشه بگی من از طب مدرن نتیجه نگرفتم الان دارو گیاهی میدم بهتره

باشه ولی بازم میگم دوست داشتی امتحان کن.اول اینکه اگه سرفش عفونیه تو غذاش حتما شلغم بریزی.بعدش ازرشربت بنفشه استفاده کن بسیار شیرین و خوشمزست. مقدار کم چون دود زیاد برا سینش خوب نیست سعی کن مقدار کم عنبر نسارا تو خونه دود بدی براعفونت خوبه. برو دارو خانه گیاهی بگو شکر تیغال میخوام برا سرفه خوبه ولی طرز و مقدار استفادشو از اونجا براکودکان بپرس.در ضمن چون چهار تخم درشته میتونی از روتارین استفاده کنی که همون چهارتخم ساییده شده شیرین شدست.من خواهرم دارو گیاهی داره الان بهش دسترسی ندارم.اینا رو از اون گرفتم.به پسرم دارو شیمیایی ندادم نه اینکه بد باشه دارو رو بالا میاورد.گیاهی استفاده کردم.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝