2777
2789
بنفشه بهش میدم شکر تیغالم زیاد شنیدم میحوام براش بگیرم

بازم من از خواهرم میپرسم اگه چیزی برا بچه هست بهتون میگم مثلا بمن گل بنفشه داد گفت دم کن بعد ولرم شد من یه کم عسل بهش اصافه نیکروم.چون عسل با اب گرم خوب نیست.باید ولرم بشه.بعدش بمن که سرما خوردم گل ختمی هم داد ولی گفت به بچه نده چون برا بچه قویه

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من چکار کنم ظرف ی ماه ۳ باره دارم سرما میخورم بنظرتون چرا خلی وسواسی شدم نکنه بیماری چیزی داشته باشم نظرتون چیه ی کم دلداریم بدین اینم بگم ک از بچگی سرما میخورم شدید ک ب بیمارستان کشیده میشم ی کم ارومم کنید نکنه سرطانی چیزی باشه اخه کسی ک سرطان داشته باشه سیستم ایمنی بدنش ضعیف و همیشه سرما میخوره و مریض هست حالا نظرتون چیه تو رو خدا کمکم کنید