قریبه_آشنا مدیر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 عنوان متاهلین گرام لطفا ی لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست چرا بعضی مردا جدیدا با خانوماشون سرد شدن بنظر شما دلیلش چی میتونه باشه خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم 1398/01/05 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 استرس ترس نگرانیگرووووووووونی ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
قریبه_آشنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 به نظرم اکثر مردا. مثل شوهر من چندوقت یه بار روانی میشن نمیدونم چرا😐 خب منو خیلیای دیگه دنبال دلیل این دیونه گیم خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
asal7878 عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 2562 خب منو خیلیای دیگه دنبال دلیل این دیونه گیم بعضی هاش ریشه در کودکی داره .مثلا پدرومادر اختلاف دارن یا هر مشکل دیگه ای خیلی تاثیر داره تو روحیه آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
قریبه_آشنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 استرس ترس نگرانی گرووووووووونی شاید.شایدم ولایل دیگه ای دارهانشاا... که دیگه هیچ وقت از این تاپیکا زده نشه ومشکل همه رفع شه خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
گلگلی۹۷ عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 2289 نمیدونم والا.ولی اکثرا تاپیکاشده دعوا وسردی و........ مگه نمیگن پول خوشبختی نمیاره پس چرا همش ... پول خوشبختی نمیارهولی بی پولی بدبختی میارهپول برای خوشبختی لازمه ولی کافی نیست
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 شاید.شایدم ولایل دیگه ای داره انشاا... که دیگه هیچ وقت از این تاپیکا زده نشه ومشکل همه رفع شه وقتی ذهن ادم درگیرباشه دیگه نیاز جنسی گم میشهمن خودم مجرد بودم خیلی بهش فکر میکردم الان عقدم ذهنم درگیره جهازو عروسیه خیلی کم فکر میکنم ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
قریبه_آشنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره پول برای خوشبختی لازمه ولی کافی نیست من ب باطن زندگی کاری ندارم ولی ظاهر زندگی خیلیا قشنگه من خودم حسرت زندگی خیلیا خوردم نه بخاطر پول وپز دادن ... مدل محبت و عشقشون بهم خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
قریبه_آشنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 وقتی ذهن ادم درگیرباشه دیگه نیاز جنسی گم میشه من خودم مجرد بودم خیلی بهش فکر میکردم الان عقدم ذهنم ... من توزندگیم مشکل خیلی دارم بی پولی قسط مستاجرم 2تا بچه دارم ولی تا وقتی 2تایی از هم دلخور نباشیم رابطمون اکثرا هرشبه خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
jooooodiiiiiabott عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 10315 من توزندگیم مشکل خیلی دارم بی پولی قسط مستاجرم 2تا بچه دارم ولی تا وقتی 2تایی از هم دلخور نباشیم راب ... ماشالا😂 ❤️ قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
قریبه_آشنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 571 ماشالا😂 دوست گلم منظورم این بود که نه پول زیاد آدمو خوشبخت میکنه نه کمش آدمو بدبخت.سردی رابطه خیلی سخته نه همش از لحاظ رابطه ی جنسی از همه لحاظ خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم