2777
2789

پسر من دوسالو چهار ماهشه هنوزم شیر میدم .خیلی وابستس دلم نمیاد بگیرم چیکار کنم😔😔😔😔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

عزیزم مقاومت کن سه شبانه روز بهش ندی عادت میکنه البته یه هفته بچه شاید اذیت کنه ولی طاقت بیار یدفعه قطعش کن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم تازه 19ماهش شده،شیر ندارم،خیلی اذیت میشم،دیگ از امروز توکل بر خدا بهش شیر ندادم

چیکار کردی چجوری گرفتی

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
دخترم تازه 19ماهش شده،شیر ندارم،خیلی اذیت میشم،دیگ از امروز توکل بر خدا بهش شیر ندادم

ولی اگه میتونستی تا دوسالگی بهش بدی خیلی خوب بود 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
ان شاالله بیشتر از بچه م خودم غمگینم خخخخ

آره سخته بالاخره مادری دیگه من خودمم این روزارو گذروندم 

بهترین راهی که میشه به کار برد واسه از شیر گرفتن بچه اینه که کم کم وعده های شیردهی رو کم کنین تا اینکه برسه به روزی یک وعده بعدش اونم قطع بشه 

این روش علمیه من هم استفادش کردم نه خودم مشکلی برام پیش اومد نه بچم

خدایا حافظ عزیزانم باش😚😚😍
بهترین راهی که میشه به کار برد واسه از شیر گرفتن بچه اینه که کم کم وعده های شیردهی رو کم کنین تا این ...

پسر من دوسالو دو ماهشه هنوز اویزونمه هم خستمدکرده هم دلم نمیاد بگیرم

پسر من دوسالو دو ماهشه هنوز اویزونمه هم خستمدکرده هم دلم نمیاد بگیرم

وقتی تصمیم میگیری بچه رو از شیر بگیری باید از یکی دوماه قبلش شروع کنی که نه بچه اذیت بشه نه خودت

خدایا حافظ عزیزانم باش😚😚😍

باید کم کم از شیر بگیری،وعده غذایی مغذی جایگزین کنی،

و چیزی ک شنیدم و یادم تو مسجد رو ی دونه انار ی دعا میخونی و بعد ب بچه میدی،تو مفاتیح یا نت نگاه کن میبینی،ک راحت تر باشه و بچه اذیت نشه،ولی اگر بتونی تا ۲ سال بهش شیر بدی بهتره،

بعد بهانه گیر میشه فوق العاده باید وقت بزاری و توجه کنی،ان شاالله ک اذیت نمیشه