2777
2789
عنوان

همسر شما..

366 بازدید | 44 پست

از ظاهرتون ایراد میگیره یا ظاهرتون رو دوست داره(مثلا بگه زشتی از فلان جات بدم میاد و...)

چطور تو نامزدی بفهمم مردی اینجوری هست یا نه؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

خب ازش بپرس من قیافم از نظرت چطوره همه میگن نازم مگه نه

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
خب ازش بپرس من قیافم از نظرت چطوره همه میگن نازم مگه نه

حتی اگه اون ادم مذهبی باشه؟ منظورم اینه که خب خیلی راحت نمیتونه تو خواستگاری و اوایل نامزدی تعریف کنه،میدونی چی میگم که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم از روز اول عاشق چهرم بود. همش اینو بهم میگفت. هر آرایشیم میکردم ازم تعریف میکرد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
☹️☹️خوب اگه قبولت نداره پس چرا اومده جلو😕😕 مگه سرماخوردگیه دوروز بعدش خوب شیم ، هرچی هستیم همونیم ...

منطقیش همینه که شما میگی ولی زندگی بعضیا نشون میده همیشه واقعیت اونی نیست که فکر میکنیم..اصلا نمیدونم این مساله تو زندگی همه هست یا نه

مسخره نمی کنه یک جورایی انتقاد میکنه منم سعی میکنم یک جورایی درستش کنم مثلا میگه خیلی بد پهلو اوردی یا شکمت بد بزرگ شده

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
من شوهرم از روز اول عاشق چهرم بود. همش اینو بهم میگفت. هر آرایشیم میکردم ازم تعریف میکرد

عزیزم😘انشالله خوشبخت بمونید

مسخره نمی کنه یک جورایی انتقاد میکنه منم سعی میکنم یک جورایی درستش کنم مثلا میگه خیلی بد پهلو اوردی ...

اصلا دلم نمیخواد وارد زندگی بشم که این حرفها توش هست ولی نمیتونم اعتماد کنم 

حتی اگه اون ادم مذهبی باشه؟ منظورم اینه که خب خیلی راحت نمیتونه تو خواستگاری و اوایل نامزدی تعریف کن ...

اهان تو رودربایستی .خب اگه از قیافت اندامت خوشش بیاد دست از سرت برنمیداره.بعدشم چرا همش اون خوشش بیاد.اعتماد بنفستو ببر بالا.تو هم باید بپسندیش خب.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
اصلا دلم نمیخواد وارد زندگی بشم که این حرفها توش هست ولی نمیتونم اعتماد کنم 

مردها ظاهر بین هستن اگه به چیزی گیر میدن که قابل درست شد نه مثل لک صورت و چاقی ووو مشکلی نیست اما بخوان به چیزهایی گیر بدن که برای ترمیم کردنشون مشکل پیدا کنی تحملشون واقعا سخته

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

به نظرتون اگه مردی اهل ایراد گرفتن باشه و ادم از این اخلاق خییییلی بعدش بیاد طلاق گرفتن گزینه مناسبیه؟

وای دقیقا منم یه دوستی داشتم باشوهرش دوست بودن با عشق و عاشقی ازدواج کردن و پسره کلی عاشقش بود ولی همینکه یکسال از ازدواجشون گذشت پسره شروع کرده بود به ایراد گرفتن گه چرا اینجات اینجوری تو چرا رنگت اینطوره چرا چاقی چرا لاغری😒

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!