2821
2789
عنوان

دوستای شیرازی تو رو خدا کمک کنید

137 بازدید | 38 پست

اومدیم شهرتون همه هتلا پره 

یکی از دوستای همسرم که تو شیراز بود وقتی ما تو راه بودیم کلی زنگ زد اینور و اونور تا بالاخره خارج از شهر یه جایی رو پیدا کرد عکس واسمون فرستاد تو عکس خوب بود 

تا اینکه خودمون اومدیم دیدیم

تو چند ثانیه من متوجه اینا نشدم که دستشوییش سطل زباله نداره کابینتاش خالیه 

کلی اشغال ریز و مو کف خونه ریخته همه جا پر خاکه و....

واسه سه شب 900 تومن ازمون گرفت وقتی رفت همه جارو با دقت نگاه کردم متوجه اینا شدم 

وای حموم و دستشوییش که رنک وایتکس به عمرشون ندیدن

تو رودروایسی دوست شوهرم گفتم خوبه

الان زنگ زدیم به دختره که فقط همین یه شبو می خوایم فقط میگه. پولتونو نمیدم 

کلی گریه کردم 

آخه 900واسه یه آشغالدونی؟؟؟😞

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا هتل میگرفتید که بهتربود

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

هتلا همشون پر هستن

میرفتین تو دیوار شیراز خدا داده سوییت ارزون  و شیک

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
2825
2823
2791
2779
2792