2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 27737 بازدید | 97 پست
چربي باعث ورم و پف مصنوعي و ناجور صورت ميشه بعد از يك مدتي كه لوك و مهره مهره ميشه فقط ژل اونم هيال ...

اره منم بعضيا رو ميبينم بدم مياد ك انگار چربي ها ي جا افتاده ميشه جمع ميشه گوله ميشه

نميدونم چطوري بگم!

ژل چ برندي ايني هست ك ميگي؟ برا خط خنده چند سي سي ميشه ميدوني؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خيالت راحت باشه من پزشك هستم و دستم توو اين كاره ١٢ سال

دكتري كه ژل منو تخليه كردن دكتر بهروز باريك بين بودن نميدونم ميشناسيد يا نه،من براي تخليه خيلي تحقيق كردم،باريك بين به نظرم از همه بهتر اومد اما فعلا كه از مرداد تا الان صورتم سفته و هر دفعه كه تخليه جديد ميكردم سفتي ميومد روي سفتي،و يه گودي هم ايجاد شده بر اثر تخليه،من شغلم جوريه كه همش بايد يا كلانتري باشم يا دادگاه و دادسرا،نميدوني قضات و مردم چطوري نگام ميكنن!ديگه طاقت ندارم،برام دعا كنيد،متوجه شدم باردار هستيد اميدوارم به سلامتي زايمان كنيد،دعاي خانم هاي باردار مستجاب ميشه برام دعا كنيدمن از اينكه با شما و خانم هاي ديگه اشنا شدم خوشبختم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بعضيا رو ميبينم بدم مياد ك انگار چربي ها ي جا افتاده ميشه جمع ميشه گوله ميشه نميدونم چطوري ...

ببين من انقدر بچه بودم كه نميدونستم سي سي چيه و اصلا ژل چيه!دوستم منو با خودش برد كه واسه جوشاش بره دكتر پوست،دكتره گفت بيايد براتون لبتونو ژل بزنم مثل انجلينا جولي بشيد!به منم گفت بيا خط خنده تو بزنم گونه دربياري منم لاغر وىبود صورتم ذوق كردم گفتم بزن،هر لحظه از پشيموني دارم ميميرم و زنده ميشم

واقعا؟ مگه چ ژلي استفاده كرده!؟ منم خط خندم داره شكل ميگيره ميخاستم برم اينو بزنم    ي ...

برام دعا كن تو رو خدا كه صورتم خوب بشه،من ژل پاژ زده بودم،حواستون باشه تو خدا اگه خواستيد تزريق كنيد بيش دكتر مطمئن با مواد مطمئن،من كه كلا با تزريق مخالفم،به خددددااااا همشون عوارض دارن،بهترين كار ماهي يه بار فشيال پوسته و خريدن كرم هاي خوب

ببين من انقدر بچه بودم كه نميدونستم سي سي چيه و اصلا ژل چيه!دوستم منو با خودش برد كه واسه جوشاش بره ...

اخي عزيزم

نگران نباش درست ميشه الان ديگه هر روز علم پيشرفت بيشتري داره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دكتري كه ژل منو تخليه كردن دكتر بهروز باريك بين بودن نميدونم ميشناسيد يا نه،من براي تخليه خيلي تحقيق ...

حتما فكر ميكنن كتك خوردي   

ولي خب خودت ميدوني ك داستان چيه

كاش ميتونستي يك مدتي مرخصي بگيري اگه امكانش باشه

چربي باعث ورم و پف مصنوعي و ناجور صورت ميشه بعد از يك مدتي كه لوك و مهره مهره ميشه فقط ژل اونم هيال ...

بله خانم سيمرغ درست ميگن ولي باورتون نميشه خانم سيمرغ من تا اخر عمرممممممم جرات ندارم يه سوزن بزنم تو صورتم انقدر كه اذيت شدم و درد كشيدم و استرس

اخي عزيزم نگران نباش درست ميشه الان ديگه هر روز علم پيشرفت بيشتري داره

الهي فدات شم❤️مرسي از همدرديتون عزيزم تو رو خدا برام دعا كنيد صورتم نرم بشه و مثل قبل بشه😢

حتما فكر ميكنن كتك خوردي     ولي خب خودت ميدوني ك داستان چيه كاش ميتونستي يك مدتي مرخصي ...

دلم ميخواد يه سال نرم بيرون از خونه تا خوب بشم،متاسفانه نميتونم مرخصي بگيرم،كاش فكر كنن كتك خوردم🤦🏻‍♀️انقدر صورتم دفرمه شده كه ....نگم برات 

دلم ميخواد يه سال نرم بيرون از خونه تا خوب بشم،متاسفانه نميتونم مرخصي بگيرم،كاش فكر كنن كتك خو ...

درست ميشه غصه نخور زمان ميبره

تازه اول جوونيت هست صورت زود خوب ميشه 

راههاي درمانم زياد هست

من الان رفتم خوندم ك اين ژل چطوريه

ظاهرا استفاده نميشه ديگه برا اون اوايل بوده ده سال پيش!

يادم افتاد ب يكي از بازيگرا شراره رخام اونم ميخاست تخليه كنه خيلي پشيمون بود حتما اونم اين مدلي استفاده كرده بود برا خيلي وقت پيش بوده

اما الان ك تخليه كرده خيلي خوب شده

درست ميشه غصه نخور زمان ميبره تازه اول جوونيت هست صورت زود خوب ميشه  راههاي درمانم زياد هست ...

اره شراره رخام فقط لبشو زده بود و رفت پيش دكتر فرزام براش در اورد اما من هم لب هم خط خنده😢اگه لب تنها بود اصلا غم نداشتم خط خنده دقيقا وسط صورته و الان تخليه باعث شده صورتم دفرمه افتضاح و زير پوستم سمت راست يه تيكه سفت مثل سنگ شده،منم ده سال پيش زدم تو رو خدا برام دعا كن صورتم نرم بشه🙏

بله خانم سيمرغ درست ميگن ولي باورتون نميشه خانم سيمرغ من تا اخر عمرممممممم جرات ندارم يه سوزن بزنم ت ...

نزنيد .. من مدتهاست از ايران رفتم توو ايران خيلي زياده روي ميشه توو هر كاري مواد هم بي كيفيت شدن

ببين ورمم كامل رفته،الان هيچ ورمي ندارم،دكتر تريام هم با غلطت مناسب برام تزريق كردن سه بار،سفتيهاي س ...

براي اين كار يعني ترميم بافت صورتت هم تندروي نكن عزيزم قدم به قدم جلو برو صورتت حيفه خداي نكرده مسكلي پيش نياره واست