2777
2789
عنوان

نرفتن مسافرت

241 بازدید | 36 پست

سلام دوستان. سال نو مبارک. 

دوستای خوبم میشه راهنمایی کنید منو تا کمی اروم بشم. 

من عقد کرده هستم.چند وقت پیش همسر با خانوادم بحثشون شد و قهر کرد تا روز عید همسرم زنگ زد به پدر مادرم تبریک گفت ولی دیدنشون نیومد. قرار بود بریم مسافرت با همسرم من هرچی التماس کردم ک بیاد دیدن خانوادم ک بتونیم بریم مسافرت نیومد ک نیومد بعدش من به پدر مادرم گفتم برم مسافرت بابام گفت ن شوهرت نیومده مارو ببینه بی احترامی کرده من بزرگترتم بگو بیاد خونه ما ببرتت. حالا شوهرمم قهر کرده رفت مسافرت با خانوادش . منم کلی با خانوادم بحثم شد. شما جای من بودید چیکار میکردید. ببخشید طولانی شد.

پدرت بهترین کارو کرده الان نتونی شوهرتو.بنشونی سر جاش بعدا نمیتونیا.به حرف بابات گوش کن.باید میومد برای بردن تو به خودنتون.نیومده نرو اصلا 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فقطی همسرت بهت احترام نگذاشته بیاد خانوادتو ببینه چ طور میخای بری مسافرت باهاش تو باهاش سرسنگین باش بهش بگو من اومدن تو چقدر کار داشت بیای ...حق با خانوادت

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
همسرم با منم لج کرده اصلا جواب نمیده اصلا طرفم نمیاد تا من نرم منت کشی. یک ماه قهر بودیم  نیومد ...

حتما برو مشاور .اصلا کوتاه نیا که کوتاه بیای یه عمر زندگیت همینع

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

حق با پدرتونه‌ . الان احساسی تصمیم میگیری که بدون تو رفته سفر و دلت براش تنگ میشه و ... خیلی چیزهای دیگه 

ولی به خانوادت بی احترامی کرده . به تو بی احترامی کرده برای همسرش ارزش قائل نشده که به خاطر حرف شما بیاد دیدن پدر و مادرتون که مثل پدر و مادر خودش هستن ‌به هیچ وجه ناراحتی نکن با خانواد ت ‌ طرف خانوادت باش

تیکر هدفمیییی   
حق با پدرتونه‌ . الان احساسی تصمیم میگیری که بدون تو رفته سفر و دلت براش تنگ میشه و ... خیلی چیزهای ...

اخه میدونم تا چند وقتم نرم نمیاد سمتم خیلی قهر میکنه خستم کرده همش میگه اونی ک من میگم فقط حرف من درسته