2777
2789
عنوان

نرفتن مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه ازدواج کرده بودی میگفتم کوتاه بیا بخاطر آرامش خودت.ولی حالا که تو دوران عقد وشناختین بنظرم یه خورده روعیبهای همسرت بیشتر زوم کن این عیبها حداقل بعد ازدواج بیست درصد بیشتر میشه.تاجایی که ممکنه هنوز تازه عروس باشی ونذاره چندسال خونوادتو ببینی.

میدونم خیلی سخته ولی اصلا بهش زنگ نزن،اگه قرار باشه بااین بهونه های کوچیک قهرهای طولانی کنه هیچوقت تو زندگیت رنگ آرامشو نمیبینی.

ببخشید طولانی شد ولی این تجربه من بعدبیست سال زندگی مشترکه

ببین گلم قشنگ فکراتو کن دیگم پیام نده هرچقدر پیام بدی اون ناز میکنه شوهرمنم مثل شوهرت قهرویی بودنمیتونستم خونه ابجیم برم اگه میرفتم سرسنگین میشد یعنی مصیبتی بود براخودش  پدرم درمیاد یکم توحرف زدن حواسم نباشه پدرم درمیاد ولی ب خانوادم تاحالا بحثی پیش نیومده بیاد میدونم مثل شوهرت میشه مشاور برو اگه اخلاقای دیگش خوبه با مشاوره حل میشه اما مسیله خانوادت سعی کن بیشتر نشه فعلا شما عقدید 

عزیزم اگه ازدواج کرده بودی میگفتم کوتاه بیا بخاطر آرامش خودت.ولی حالا که تو دوران عقد وشناختین بنظرم ...

بخدا یک ماه قهر بودیم نیومد طرفم گفت اگ تا اخر عمرتم نیومدی منم نمیومدم حالا جفتمون مقصر بودیم

بخدا یک ماه قهر بودیم نیومد طرفم گفت اگ تا اخر عمرتم نیومدی منم نمیومدم حالا جفتمون مقصر بودیم

راستش نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی ازتاپیکات بوی خوبی به مشام نمیرسه.یه جورایی حس میکنم شماگذشته منی.اگه اونموقع این چیزا رو بادید باز میدیدم وفکرنمیکردم بعد عروسی درست میشه،الان چندسال درآرزوی دیدن روی خونواده ام نبودم😢