2777
2789
عنوان

نرفتن مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 36 پست
هرچقدر میگم بیا بریم پیش مشاور نمیاد. انقدر پرو شده میگ خانوادت اصلا برام مهم نیستن.

خودت برو ازش راهکار بخواه.لازم نیست شوهرتو ببری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت خانوادتو خالی تکن.بگو معلومه با این رفتارای بچه گونت به خانوادم مبچسبم

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

هم پدرت هم همسرت هر دو مقصرن البته با این چند خط نمیشه قضاوت کرد چون ما از مشکلات همسرت چیزی نمیدونیم

شما هم شیر نشو با شوهرت دعوا نکن منطقی و متمدنانه با هم حرف بزنید و مسائلتون رو حل کنید

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
اخه میدونم تا چند وقتم نرم نمیاد سمتم خیلی قهر میکنه خستم کرده همش میگه اونی ک من میگم فقط حرف من در ...

وایی‌ خیلی بد اینجوری‌ خیییلی ‌ 

از الان درستش کن که این رفتار حرف حرف منه رو ترک کنه‌. و با هم یکی شین. وگرنه تو زندگی بینهایت اذیت میشی و تنها کسی که سختی‌ میکشه خودتی 

تیکر هدفمیییی   

واي دختر همسرت هنوز دمش لاي در گيره انقدر پررو و زبون درازه واي به حال اينكه ببرتت خونش اونوقت ماهي يكبارم نميزاره بياي ديدن خانواده ت ميگه من خوشم نمياد ازشون توام حق نداري بري 

بشين قشنگ فكر كن تصميم بگير هيچ كس جاي تو نيست ببين ميتوني با اين شرايط يه عمر زندگي كني بسم الله اگه نه تا نرفتي شكمت نيومده بالا فردا يا پاسوز بچه بشي يا با يه بچه برگردي خونه بابات يا فردا اونم ببره نذاره تو ببيني 

جدا شو بره 

منو پسرام   

عزیزم می دونم الان ناراحتی منتها چشماتو کمی باز کن و بهتر به اینجور مسایل نگاه کن ، کار همسرت اونم تو این دوره که تازه عقد هستید اصلا درست نیست . الان که نامزد هستید اینقدر تو همه چی حق به جانب هست و انعطاف پذیر نیست و گذشت نداره فردا زیر یه سقف خیلی بدتر از این رفتار خواهد کرد 

یعنی چی که شما باید مدام منت کشی کنی ، همه چی باید دوطرفه باشه 

شاید بهتره با مشاور صحبت کنید 

و یادت باشه

هیچ وقت خانوادتو زمین ننداز و جایگاهشون رو پایین نیار 

احترام به خانواده ات ، احترام به شماست 

قهر کرده و جوابمم اصلا نمیده

مشاور لازمی عزیزم

اگه نمیاد خودت تنهایی برو

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
عزیزم می دونم الان ناراحتی منتها چشماتو کمی باز کن و بهتر به اینجور مسایل نگاه کن ، کار همسرت اونم ت ...

درسته ولی خیلی کینه ی هستش انقدر التماسش کردم ک بیاد نیومد دو طرف موقع بحث مقصر بودن ولی دیگ باید تموم میکرد میگ ناراحتم و فعلا نمیخوام ببینمشون