2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینجوره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مشکل و غصه بیشتر طرفدار داره من دیروز یه تاپیک طنز گذاشتم فقط چند نفر اومدن ولی اگه تاپیک میزدم ...

آره ، اصلا مپل اینکه دوست داریم مشکل دیگرانو ببینیم تا خوشی هاشونو

خب همه گرفتارن عزیزم..جایی برا تخلیه ندارن میان اینجا درودل میکنن ...دقت کنی ی سری چیزاشم ای بد نیس ...

آره قبول دارم من خودم واسه تجربیاتش میام، در کل گفتم عزیزم

الان مشکلات زیاده. همینم مردمو از هم جدا کرده و باعث بد شدنشون با هم شده. بعد یکی که زورش نمی رسه رو ، عصبانیتشون رو سرش خالی می کنن. این چرخه معیوب همچنان ادامه داره. ولی به نظرم اگه سعی کنیم با هم دوست بشیم و تفرقه رو کنار بذاریم بهتره. مثلا نگیم هر کی هر بلایی سرم اورد منم سر بقیه بیارم. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون