2777
2789
عنوان

من 11هفتمه و...

208 بازدید | 38 پست

بچها شکمم اومده جلو.مشخصه قشنگ؟زود نیس از الان بیاد جلو؟یوقت مشکلی نباشه...البته اینم بگم خییییلی نفخ میکنم وحشتناک...ولی وقتایی هم ک نفخ ندارم بازم شکمم بزرگه ویکمی چاق شدم///بنظرتون طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تپل بودی از اول؟

من خیلی لاغر بودم تا ۴ و نیم ماهگی اصلا شکم نداشتم

همه میگفتن مطمئنی بارداری!؟

بعد از اون زمان یه دفعه شکمم گرد شد مشخص شد 

۱۱ هفتگی که نینی خیلی کوچیکه حتما غذا زیاد استفاده میکنید بخاطر اونه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
جوووووووووواب بدین بچهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

گلم هفته ۱۲ میری غربالگری اگ مشکلی باشه بهت میگن دیگه....انشالله ک چیزی نیست منم هفته ۱۹م هنوز چیزی معلوم نیس فقط وقتی تکیه میدم کمی شکمم معلوم میشه

خودت تپل بودی از اول؟ من خیلی لاغر بودم تا ۴ و نیم ماهگی اصلا شکم نداشتم همه میگفتن مطمئنی بارداری ...

تپل نیستم ولی چاق هم نیستم نرمالم و چارشونه.کلا لاغرنیستم هیکلم روفرمه...غذا هم اره میخورم ولی بعدش نفخ شدیدددددد میکنم

منم از هفته ۷-۸ بود هم وزن اضافه کردم همم شکمم بزرگ شد ولی بعدش تا ماه سوم اینا همونجوری موند و بعدش باز وزنم زیاد شد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

سلام عزيزم

نگران نباشيد 

من دختر عمه ام چنين مشكلي رو داشت كه متوجه تيروئيد كم كار بارداري شد شما هم يك تست بده تا مطمئن بشي و نگرانيت از بين بره 

البته خيلي هم اين موضوع ترسناك نيست با بك قرص اوكي ميشي

♥️♥️♥️
گلم هفته ۱۲ میری غربالگری اگ مشکلی باشه بهت میگن دیگه....انشالله ک چیزی نیست منم هفته ۱۹م هنوز چیزی ...

انشاالله ک همه چی خوبه توکل کردم بخدا..من قبلا ی سقط داشتم ک اصلا تغییری نکردم ولی این یکیو زود شکم اوردم و سینه هام بزرگ شدن