2777
2789
عنوان

لوله هیدرو

3285 بازدید | 68 پست

خانوما لوله ای که هیدرو باشه رو تو لاپاراسکوپی ببندیم با کلیپس بهتره با کلا برداریم بتظرتون کلیپس بخوره دیگه مشکلی نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نازی جون چقدر طول کشید عملش چرا لولت اونطوری شده بود من تو بارداری خارج رحم شدم ولی دکتر بی فکرم لوله رو برنداشت الان رفتم بعد دو سال دکتر دبگه گفته لولت هیدرو شده باید برداری

مشکلت چی بود شما از اول؟

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم آسیب دبپید تو عمل لاپاراسکوپی ولی دکترم برندلشت الان اومدم یه دکتر دیگه بهم گفت باید برداری بنظرت لوله هیدرو رو تخمک هم اثر داره؟

نازی جون چقدر طول کشید عملش چرا لولت اونطوری شده بود من تو بارداری خارج رحم شدم ولی دکتر بی فکرم لول ...

منم دقیقا عین شما.

۴ سال قبل خارج رحم شدم .لاپراشدم‌دکتر لوله رو برنداشت

عکس گرفتم گفتن هیدرو هست.

دکتر نامه داد که برم لوله رو بردارم گفتم بزار بعد عید میرم برمیدارم.تا اینکه ماه قبل دوباره تو عمون لوله خارج رحم شدم.دیگه دکترم لوله و جنین رو برداشت

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
منم دقیقا عین شما. ۴ سال قبل خارج رحم شدم .لاپراشدم‌دکتر لوله رو برنداشت عکس گرفتم گفتن هیدرو هست. ...

وااای 😣😣خب از اول بردارن چرا اینقدر مردمو اذیت می کنند

فک کنم کمتر از ۱ ساعت عملم طول کشید .لاپراسکوپی و هیستروسکوپی و برداشتن لوله و...کلا همه چی باهم

درد داشت لوله رو برداشتن یا مثل دفعه قبلت بود

من بخاطر بارداری خارج رحم لولم آسیب دبپید تو عمل لاپاراسکوپی ولی دکترم برندلشت الان اومدم یه دکتر دی ...

ببین زوی تخمک و کیفیتش اثر نداره .ولی لوله هیدرو عفونت بد داره و کلا حتی لگه از لوله اونوری هم باردار بشیم عفونت این لوله هه اسیب میزنه به جنین.

من یه بار ای وی اف هم کردم نگرفت.

دکترم میگه لوله هیدرو حتما باید برداشته بشه .عفونتش به جنین اسیب میزنه.حتی گفت یه عامل واسه ناقص شدن جنینه

ببین زوی تخمک و کیفیتش اثر نداره .ولی لوله هیدرو عفونت بد داره و کلا حتی لگه از لوله اونوری هم باردا ...

من تو فکر بودم رحم اجاره کنم دیگه عمل نکنم گفتم اگه رو تخمک اثر نمیزاره ولی خب هزینه رحم اجاره ایم بالاست

درد داشت لوله رو برداشتن یا مثل دفعه قبلت بود

نمیخوام بترسونمت اصلا‌.ولی من اینسری یکم دردم بیشتر بود.ببین من ۷ صبح رفتم کلینیک خصوصی دکترم .بعد اولین نفر عنل شدم ظعر ساعت ۰۲ مرخص شدم .با شوهرم رفتم یه رستوران توپ ۲۰ تا پله هم داشت .یه غذای خوب خوردم.تا اینجا مسکن تو بدنم بود حالم خوب بود .

از عصر دردم شروع شد.بعد از دوروز هم پریود شدم .دلدرد پری داشتم .ترس و درد رو باهم داشتم.در کل دوران نقاهتم ۲۰ روزه بود

ببین زوی تخمک و کیفیتش اثر نداره .ولی لوله هیدرو عفونت بد داره و کلا حتی لگه از لوله اونوری هم باردا ...

من حالا اون یکی لولمم چسبنده شده 

من تو فکر بودم رحم اجاره کنم دیگه عمل نکنم گفتم اگه رو تخمک اثر نمیزاره ولی خب هزینه رحم اجاره ایم ب ...

ببین من پزشکم گفت بیا اول واست تخمک کشی کنم .بعد برداشتم لوله و بعد انتقال .پس با این حساب اصلا و ابدا رو ی کیفیت تخمک اثر نداره.چرا میخوای رحم اجار کنی.شانس خودتو امتحان کن باز

نمیخوام بترسونمت اصلا‌.ولی من اینسری یکم دردم بیشتر بود.ببین من ۷ صبح رفتم کلینیک خصوصی دکترم .بعد ا ...

اتفاقا من اوندفعه از بیمارستان که مرخص شدم بعد دوساعت تو خونه یک دردی منو گرفت هیچ وقت یادم نمیره رفتم درمانگاه دوباره سرم زدم خوب شدم واقعا دردش شدید بود مثل پریودیم نبود خیلی بد بود😭😭😭