2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من ۳۰۰تومن ایناها پول دارو و سرم شستشو شد

۷۵۰تومن کرم ترمیم کننده

دو حلقه چسب مصرف کردم فکر کنم هر کدوم صد تومن بود

هزینه جنبی خاصی نداشتم، بینیم هم اصلا اذیت نکرد که نیاز به دارو یا پیگیری بیشتری داشته باشه

بینی تون گوشتی بود یا استخوانی؟هزینه عمل چقد شد دوره نقاهت؟

گوشتی بود

۴۰تومن امسال

همون روز تامپون‌ها رو کشید و مرخصم کرد،۶ روز بعدش هم که آتل بینی رو برداشت و بخیه‌ها رو کشید کلا آبریزش بینیم قطع شد و گفت دیگه روال عادی زندگی رو داشته باش از خوابیدن و غذا خوردن و…فقط ضربه نخوره.

دیگه نقاهتی نداشت

دو ماه هم چسب زدم،بقیه یک ماه میزدن

ببین این که گفتم خیلی زیاده،یه کشیدن بخیه داری،و خرید اب میوه و ... چند بارم باید بری ویزیت بشی با ...

اها مرسی عزیزدلم خیالم راحت شد 😘

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎
واسه من ۳۰۰تومن ایناها پول دارو و سرم شستشو شد ۷۵۰تومن کرم ترمیم کننده دو حلقه چسب مصرف کردم فکر ک ...

خیلیم عالی پس هزینه زیادی نداره خداروشکر 

گوشتی بود ۴۰تومن امسال همون روز تامپون‌ها رو کشید و مرخصم کرد،۶ روز بعدش هم که آتل بینی رو برداشت ...

ممنون،اینکه میگن بینی های گوشتی برمیگرده راسته؟من بعضیارو دیدم چند ماه چسب میزنن

راضی هستید از عمل  و اینکه سخت نبود و اینکه برای تنفستون مشکلی پیش نیومد؟

من هفت ماهه که عمل کردم هنوز زیاد نگذشته

خدا رو شکر هم از فرمش راضیم(طبیعیه) هم تنفسم مشکلی نداره

گوشتی بود ۴۰تومن امسال همون روز تامپون‌ها رو کشید و مرخصم کرد،۶ روز بعدش هم که آتل بینی رو برداشت ...

چهل چقد خوووب

پس چرا فامیلای ما پارسال عمل کردن ۸۵

یکی دیگشون امسال عمل کرد ۹۵ چرا انقد فرق؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چهل چقد خوووب پس چرا فامیلای ما پارسال عمل کردن ۸۵ یکی دیگشون امسال عمل کرد ۹۵ چرا انقد فرق؟ 

من پیش عباس سطوت نوبت گرفتم 24 تومن