2777
2789

سلام خوشگلا ما فردا قراره از کرج بیاییم تبریز خواستم ببینم اب و هوا چطوره .یه دختر ۱۳ماهه دارم همه لباس گرماشو بیارم؟

کجا بریم بهتره تفریحی 

انشاله جلفاهم میریم راجب اونم اگرتونستید بگید

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

لباس گرم بردار

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود تبری چندان جای دیدنی نداره

ولی هوا اینجا خوبه

جلفا‌هم جای دیدینیش ابشارشه

که فک کنم انجا سرد باشه

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

عزیزم تبریز فعلا اونجوری سرد نیست. خوبه هوا. جلفا هم که ملا گرمتر از تبریزه. ولی چون تو هواشناسی گفته که از یکشنبه بارندگی از غرب کشور شروع میشه بیشتر احتیاط کن. کلا لباس گرم حتما با خودت داشته باش. نگران نباش تو تبریز هزاران بچه کوچیک وجود داره که سرما نخوردن. 😁😜

اگر راجع به جاهای دیدنی هم سوالی داشتی در خدمتم. 

خود تبری چندان جای دیدنی نداره ولی هوا اینجا خوبه جلفا‌هم جای دیدینیش ابشارشه که فک کنم انجا سرد ...

تبریز قبلا یکباراومدیم چندساله پیش پارک ائل گلی و روستای کندوان و بازارسنتی رفتیم گفتم‌جای جدید ک نرفته باشیم

جلفا خرید میشه کرد یاچیزای خوب نداره؟

خود تبری چندان جای دیدنی نداره ولی هوا اینجا خوبه جلفا‌هم جای دیدینیش ابشارشه که فک کنم انجا سرد ...

عزیزم تبریز پر از جاهای دیدنیه!!! تبریزی نیستی شما؟؟ من کارم توریسمه

منم تعجب کردم ممکنه راهنمایی کنید کجاها بریم و همینطور توجلفا 

جلفا اسیاب خرابه و کلیسا رو خوندم ک دیدنیه جاهای دیگه چطور

کم لطفی نکن عزیزم. تبریز به قدری جای دیدنی داره که خود تبریزی ها نمیشناسن یا قدرشو نمیدونن 

بگین ماهم یاد بگیریم

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
عزیزم تبریز فعلا اونجوری سرد نیست. خوبه هوا. جلفا هم که ملا گرمتر از تبریزه. ولی چون تو هواشناسی گفت ...

عزیزم لطف میکنی جاهای دیدنی تبریز و جلفا رو بگی مثلا ازکجا شروع کنیم 

كليساي سنت استپانوس حتما برين خيلي جاي قشنگيه جلفا هم براي خريد خوبه تبريز هم هم برا خريد خوبه هم از نظر جاهاي تاريخي كلا غذاهاي خوشمزه اي داره تله كابين عون ابن علي، خانه مشروطه، ال گلي براي خريدهم لاله پارك، تربيت برا كفش 

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 

خانه امير نظام موزه مشروطه، مقبره الشعرا ، سد امند هم كه تفريحات ابي داره ، اگه بچه كوچيك دارين يه پارك نوازش حيوانات داره كه بچه ها با حيووناي كوچيك از نزديك اشنا مي شن

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 
عزیزم لطف میکنی جاهای دیدنی تبریز و جلفا رو بگی مثلا ازکجا شروع کنیم 

تبریز موزه خیلی زیاد داره و جاهایی مثل مسجد کبود که اگر اطلاعاتی درباره کاشی های بینظیرش نداشته باشی متوجه جذابیتش نمیشید. مراکز خرید مدرن و شیک داره.