2777
2789

واس پذیرایی میخوام میترسم ی چیز جالبی نشه. از این هازان ها مبگم. اگه مخمل پورشه ش قشنگتر بود من رو اون میزنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
هازان واسه پذیرایی خوب نیست به نظرم پنجرت کوچیکه؟

دو متریه. از بغلا هر طرف 10 سانت جا داره ارتفاعش تا کفه.

میگم من مخمل پورشه چاپی از نزدیک ندیدم ببینم رو اونم خوب بشه رو اون میزنم. پذیرایی هم ک البته نیس همون هاله دیگه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو متریه. از بغلا هر طرف 10 سانت جا داره ارتفاعش تا کفه. میگم من مخمل پورشه چاپی از نزدیک ندیدم ببی ...

خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟

با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟

من در کل چاپی برای تو هال پذیرایی نمیپسندم

خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟ با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟ من در کل ...

کار سبک میخوام بزنم نور گیری پنجره عالیه.تراس هم پر گل میخوام از فضای بیرون و نور استفاده کنم. ضمن اینکه پرده رفت و امد ب تراس رو دست و پا گیر نکنه

خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟ با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟ من در کل ...

ب نظرت چاپی بزنم یا دنبال همون حریرا ی پانچی باشم. کلا از کارای سنگین و دکور های مثلا پرکار خوشم نمیاد. ولی ب مبلام فک نکنم سبکش بیاد

کلا فقط یکی بود نظر راهنمایی کرد. اونم وسط ش خواب افتاد😭😭😭😭

چاپی تو هال نزن قشنگ نیست برو یه حریرپانچی بزن بازیرپرده که گاهی زیرپردهروکناربزنی حریر فقطبمونه شب ...

خونه یکی از دوستامون طرح لاله زدن اصلا قشنگ نشده ، خودشون هم خیلی پشیمون شدن  ولی واسه اتاق خو ...

عزيزم من براي جهيزيم پذيراييم رو پانچي زدم معركست معركه، خواستي عكس ميدم

بچه ها...... یکی از این س تا رو میخوام. اولویتم از پایبن ب بالاس.