2777
2789
من نتونستم صبر کنم ولی میخوای دقیق باشه یه چند روزی صبر کن بهتره انشاالله که مثبته

منکه امیدندارم ولی صبرمیکنم چندروزبعدمیزنم ایشالا خداازدهنت بشنوه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم سن منی من اردیبهشت میرم تو25سالگی بعد چهارسال بچه دارشدم

من که یک سال هستش گذاشتم من عاشق بچه هستم فقط میگم خداناامیدم نکنه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
نامه به فرشته ها بنویس میگن که رد خور نداره جوابش 

اگه اینطوری همینکارومیکنم تاچهل روزکه صلوات نذرکردم میخونم اونم گفتن حاجت میده

اگه اینطوری همینکارومیکنم تاچهل روزکه صلوات نذرکردم میخونم اونم گفتن حاجت میده

هرچیزی که باامیدانجام بدی حتما جواب میده ولی اگه ناامیدی خودتو اذیت نکن ببخشید اینو گفتم ولی این تجربه منه نامه به فرشته هابلدی؟

حالا دوست داری پسر باشه یا دختر

سالم باشه دخترپسرفرقی نمیکنه خدابده هردوش هم دوس دارم

هرچیزی که باامیدانجام بدی حتما جواب میده ولی اگه ناامیدی خودتو اذیت نکن ببخشید اینو گفتم ولی این تجر ...

نه بلدنیستم نه خواهش میکنم ولی ته دلم یه امیدایی دارم توکل کردم به خدا

شوهرت چی؟؟؟ اون چی میگه

اونم میگه فرقی نمیکنه فقط سالم باشه منکه دوتادوس دارم چون خودم نه خواهردارم نه برادرتکم

اخی😍😍😍🤗🤗🤗

اره همیشه دوس داشتم تنهانبودم اونم قسمت نشدش