2777
2789
عنوان

ساک مادر 👧 تاپیــک جامــع

132 بازدید | 11 پست

ساک مادر 🤰🏻👇            تاپیــک جامــع

.

۱. شورت یکبارمصرفِ سایز بزرگ یا شورتهای کُهنتـون (از اول بارداری نگه دارین)

۲. سوتین شیردهی

۳. پوشک قدیمیِ بچه

۴. نوار بهداشتی (شاید لازم بشه)

۵. شلوار راحتی گشاد    ۲ تا

(جوری باشه بخیه هاتونو اذیت نکنه)

۶. لباس راحتیِ جلودکمه دار برای شیردهی

۷. حوله استخری + حوله صورت

۸. دمپایی شیک و راحت

۹. روسری خوشرنگ و شاد

۱۰. جوراب (شاید بعد از سزارین لرز کردین)

۱۱. قطره یا پودر شیرافزا

۱۲. شیاف دیکلوفناک

۱۳. استامینوفن

۱۴. پماد کالامین برای رفع خارش پوستی

۱۵. الکل، بتادین، گاز استریل (اختیاری، برای تعویض پانسمان بخیه ها)

۱۶. پلاستیکِ بزرگ ۲ عدد برای تحویل لباسها و کفشِ مادر

۱۷. شونه، آینه، مسواک، خمیر و نخ دندان

۱۸. لوازم آرایشیِ کم و ضروری

(قبل از سزارین یا طبیعی، آرایش ملایم داشته باشین چون بعدش خسته این و نمیتونین)

۱۹. دفتر یادداشت + خودکار

۲۰. دوربین یا گوشی + شارژر

۲۱. کادویِ همسر + وسایل تزیین بجز بادکنک(اختیاری)

۲۲. مدارک کاملِ بارداری، کلِ سونوها و کلِ آزمایش ها

۲۳. نامه پزشک به بیمارستان، برگه پذیرش بیمارستان، کارت واکسنِ مادر

۲۴. دفترچـه بیمـه + پـــــول یا کارت بانکی

۲۵. شناسنامه و کارت ملیِ پدر و مادرِ نوزاد

.

لیست کامله نیازی نباشه یکی مدام بره وسایل بیاره از خونه براتون، یا شاید همراه نداشته باشین.

و

از ۷ ماهگی، میتونیــن لیستو آماده کنین هرلحظه آماده باشین و چیزی کم نباشه.

چیزایی که بیمارستان میده یا بنظرتون اضافس حذف کنین

.

برای این لیست زحمت زیادی کشیدم، دعـــای خِیــر برام(حمیده) یادتــون نـــره. مــرســـی 🌸

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه عزیزم.فقط کارت واکسن مادر چیه؟؟ 

فکرکنم همون کارتی که واکسن کزاز یا... رو زدیم، چون توی یه بیمارستانی اینو خاسته بودن از خانوما. منم کلی تحقیق کردم اینارو نوشتم کم و کسری نباشه

اگه داشتین وردارین نداشتین که هیچی

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
فکرکنم همون کارتی که واکسن کزاز یا... رو زدیم، چون توی یه بیمارستانی اینو خاسته بودن از خانوما. منم ...

اهاان فک کردم کارت واکس بدو تولد گفت یا خدا از کجا بیارم😂😂

مرسی گلم خیلی زحمت کشیدی

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
فقط اون کادو وسایل تزئینیو نفهمیدم🤔

بعضیا دوس دارن کادوی زایمان بگیرن ازشوهر، پیش بقیه‌. کادویی که از قبل خریدن رو ورمیدارن و شوهر به زنش تقدیم میکنه برای تشکر از زحماتش برای نی نی. البته اینا اختیاریه ولی همه خانوما چون براشون مهمه و تاکید داشتن منم نوشتم.

وسایل تزیین هم ازین ریسه های کاغذی منظورمه بالای تخت بچسبونین برای عکس قشنگ میشه، اینم خانوما گفته بودن و براشون مهم بود، منم تو لیست نوشتم

۱ ماه نمیخوایم بمونیم ک فوقش ۱ شبه..😑😑

سزارین ۳ تا ۵ روزه. 

ازمن نوشتن بود میخاین ببرین میخاین نبرین تصمیم با خودتونه

اهاان فک کردم کارت واکس بدو تولد گفت یا خدا از کجا بیارم😂😂 مرسی گلم خیلی زحمت کشیدی

دستت مرسی ولی واسه همه اینا باید چمدون ببندیم یه شیشه کوچیک روغن زیتون هم بذارین سزارینی ها شکمتون ...

بله روغن زیتونو هم تو تاپیک‌ وسایل لازم برای بیمارستان، نوشتم. مرسی 🌸🌸