2777
2789
عنوان

کی راجع به دیابت حاملگی میدونه؟

62 بازدید | 11 پست

خانما دو روزه قندم تا ۱۵۰ رفته بود رفتم دکتر گفت بستری شو انسولین بزنم ، اما بازم اومدم خونه کلاهک بادمجون خوردم قندم تست کردم اومده رو ۹۸ ،حالا چیکارکنم برم بیمارستان بستری شم برا انسولین یانه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته اي؟ ديابت بارداري تشخيصش با ازمايش كامله اگه اونو دادي و تشخيص دكترت به اينه دارو ميده كنتر ...

هفته ۳۴ ، با دستگاه تو خونه گرفتم بالا بود 

متفورمینم میخورم.. برا انسولین باید بستری شم

ولی الان اومد پایین نمیدونم چکنم

هفته ۳۴ ، با دستگاه تو خونه گرفتم بالا بود  متفورمینم میخورم.. برا انسولین باید بستری شم ولی ...

متفورمين خودت ميخوري يا دكتر تجويز كرده؟ داروي ديابت بارداري انسولين هست ولي اخه همينجوري با يه قند بالا تشخيص نميدن

بايد ازمايش ناشتا دوساعت بعد غذا و همينطور دوساعت دوساعت بدي بعدا تشخيص قطعي شد دارو ميدن

متفورمين خودت ميخوري يا دكتر تجويز كرده؟ داروي ديابت بارداري انسولين هست ولي اخه همينجوري با يه قند ...

ازمبش ناشتا و........ دادم در حد انسولین نبود خود دکتر بهم قرص داد، ولی از دیروز که تو خونه قندمو میگیرم می بینم بالا رفته، ولی الان بادمجون خوردم اومد پایین

ازمبش ناشتا و........ دادم در حد انسولین نبود خود دکتر بهم قرص داد، ولی از دیروز که تو خونه قندمو می ...

ببين دوست عزيز بادمجون و اينا رو بيخيال شو قند ممكنه لحظه اي بياد پايين ولي متفورمين تو بارداري اصلا نميدم فقط انسولين خيلي جالبه دكترت داده