2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی بیان

325 بازدید | 20 پست

سلام

اونایی که امسال کنکور دارین, برای زیست چجوری میخونین و از چه کتاب های تست و کمک اموزشی استفاده میکنین؟ اگه معلم خصوصی دارین چند ساعت در هفته کار میکنین و دستمزد معلم خصوصیتون چقدره؟ 

خودم میخونم..مفهومی 

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               

به نظر من بهترین کتاب واسه زیست نشر الگو هستش و بعد گاج 

برای دروس عمومی هم بهترین منبع نقره ای گاج 

مخصوصا دینی من خیلی راضی بودم

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکروی گاج 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
خیلی سبز چطور؟

من خیلی سبز واسه پیش دانشگاهی داشتم خیلی وارد جزئیات شده و یه جاهاییش سلیقه ایه در کل از کنکور فاصله داره من راضي نبودم وقت گیره خیلی 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

من خیلی سبز واسه پیش دانشگاهی داشتم خیلی وارد جزئیات شده و یه جاهاییش سلیقه ایه در کل از کنکور فاصله ...

سالی که من کنکور دادم بهترین کتاب تست زیست بود. متاسفانه الان رو خبر ندارم.

خیلی سبز چطور؟

سلام از کانال مشاوره تحصیلی ابن کانال رو پیدا کردم برات  هم برنامه داره هم روش های تست زدن و هم جمع بندی 

تجزیه و تحلیل همه چی رو داره  امیدوارم به کارت بیاد 

لینکشو کپی کن تو تل برو کلیپاشو ببین برای بچه های تجربی و ریاضی هست 

یاعلی

https://t.me/joinchat/AAAAAFJ0gWnVtB9sCpkuUg

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

کتاب زیست خیلی سبز خیلی خوبه...برا مبحث ژنتیکم کتاب ژنتیک رضا دلیران عالیه...فقط الان برا خوندن زیست ...

درسته که امسال دیگه سوال محاسباتی ژنتیک نمیدن؟

سالی که من کنکور دادم بهترین کتاب تست زیست بود. متاسفانه الان رو خبر ندارم.

یه مدت خیلی معروف شده بود 

ولی من پارسال کنکور دادم اصلا از اون کتاب راضی نبودم به یه نکته هایی گیر داده بود خیلی توضیح اضافه میداد الان دیگه وقت برای این کارا نیس