2777
2789

سلام بچه ها دخترم دیروز ظهر کته با ماست خورد،کته ش مال دیروز بود تو یخچال بود،دیشب دوتا قاشق غذا خورد صبحی از ساعت5 بالا میاره تا الان 6،7دفعه شده،هربار که شیرمو خورده بالا آورده،چی بهش بدم بخوره،همسر2میاد ببرمش بیمارستان،دخترم15ماهشه،صبحونه تخم مرغ بهش بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ سنگینه مطمعنی تخمه ای چیزی نخورده رو دلشو بگیره 

چرا دیشب مهمون داشتم تخمه خورده،بخدا چقد این مهمونا بی فکرن دیدم بچه نشسته سر تخمه ها یکی شون بلندش نکرده منم تو آشپزخونه بودم،چکار کنم حالا

چرا دیشب مهمون داشتم تخمه خورده،بخدا چقد این مهمونا بی فکرن دیدم بچه نشسته سر تخمه ها یکی شون بلندش ...

کاش بهش بعدش آبجوش میدادی الانم بهش بده با یکم‌شکر دیگه چیزی بهش نده فقط شیر خودتو اگه میخوره بهش بدی رد میکنه نگران نباش هیچ چیز دیگه بهش نده جز شیر و آبجوش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

از داروی دلپیچه ای که بهش میدی بده و دیگه چیزی نده تا یکساعت

کامی وی یا کولیک یا هر چی یا عرق نعناع

نمیدونم بهش چی میدی از همون بده بزار سر معدش سبک شه

چه اصراریه که هی بهش چیزی بدی و هی بالا بیاره طفلی

بزار سر معدش سبک شه خودش خوب میشه 

کاش بهش بعدش آبجوش میدادی الانم بهش بده با یکم‌شکر دیگه چیزی بهش نده فقط شیر خودتو اگه میخوره بهش بد ...

باشه ممنون عزیزم ،خیلی ناراحتم،دیروز بخدا کلا سرپا بودم شام درس کردم مهمونا ساعت12رفتن تا خونه مرتب کرد ظرف شستم ساعت شده 2،از 5هم حال بچه م خوب نیس

من اینجور مواقع قطره متوکلو پرامید میدادم به بچم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)