2821
2789
عنوان

معده ام درد میکنه باردارم کمک😢

835 بازدید | 7 پست

۲ روزه معدم درد میکنه نمیدونم چرا زیاده روی ام نمیکنم توی غذا نمیدونم چرا درد میکنه اصلا تا ب حال درد معده نداشتم این از کجا اومده خدا میدونه هفته۳۳ است باردارم

من فک کنم طبیعیه .. ولی اگه واقعااا خیللی درد شدید داری خدایی نکرده . ممکنه مسمویت غذایی باشه ک هر جیزی و نخوری . ب دکترت بگو

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

یه چیزی بخور شاید گشنت باشه

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار فشارت رو هم ببین بالا نباشه چون درد ناحیه زیر سینه گاهی به خاطر فشار بالا در حاملگی هست که خی ...

ن فقط معدم درد میکنه هم سر بچم درست زیر قفسه سینمه تو معدم‌اونم بیشتر میکنه دردشو

2825
2823
2791
2779
2792