2777
2789
عنوان

افسرده شدم امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 29 پست

عزیزم بعضی ها به خاطر اینکه قرار نیست از آخرت بهره ای ببرن عدالت خدا ایجاب میکنه که از این دنیا بهره ببرن....

البته من اون خانوم رو نمیشناسم و نمیتونم راجع بهشون نظری بدم کلی گفتم که خودتونو با کسی مقایسه نکنید...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😔😉 هنوز توی اون سن نیستم که خیلی سر دربیارم از این چیزا ولی همه آخرش میمیریم و یه کفن میخوا ...

نمیدونم سن شما چقدره ولی افرین بهت

خیلی ها مادربزرگ پدربزرگ شده اند و این جمله رو حتی نمیتونن به زبون بیارن چه برسه به اینکه درک کنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اخه من نه خونه پدریم اسایش داشتم نه خونه خودم،چی میشد خدا بما هم یه نظر مینداخت،اون خانم خیییییلی پو ...

خیلیها مث شما بودن و هستن. فک نکن فقط شما اینجوری. خود من یکیشونم. فقط مشکلاتمون متفاوته. یا خووهرام. وقتی میبینم دخترای همسنشون چجور زندگی میکنن دلم کباب میشه

من چند ساله میرم خونه اینو اون ولی هیچوقت همچین حسی نداشتم اما امروز واقعا افسرده شدم،نمیدونم تونستم ...

والا الان همه فهمیدن خدا

به تمام قول و قرار هایی ک تو قرآن بهمون داده 

پایبند نیست انگار ولمون کرده ک هرکس خودش گلیم شو از آب بکشه

قربون خدا بشم

تصمیم ش اینه هیچ کاری به بدی و خوبی نداشته باشه فقط اون دنیا تلافی کنه این دنیا هیچی

تو این دنیا خبری از عدالت و انصاف و دلسوزی خدا نیست

اینو همه ی مرد و زن و نو عروس و داماد و بچه و دانشجو و همه و همه میگن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست