2777
2789
عنوان

خانما بیاید..

80 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ..

راستش من همیشه یه هفته قبل پریودیم از نظر احساسی افتضاااح میشم .. من تو زندگیم غم  و مشکل دارم ولی تو یه هفته قبلش این غما برام هزار برابر بیشتر میشه تا جایی ک نه چیزی میخورم ن حتی ب خودم میرسم .. فقط گریه میکنم و میخابم حتی تا مرز خودکشی میرم میدونم ک بخاطر هورمون هاستا ولی اصلا تویه اون یه هفته قبلش تویه کتم نمیره نمیخام انگار خودمو درک کنم و اگه کسی بگه  بخاطر اونه باهاش حرف هم نمیزنم... شاید طبیعی باشه ولی واقعا دیگ کلافه شدم ..

شما تویه اون موقع چیکار میکنید ک اروم بشید؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

از کم خونییی خیلییی شدید . من یه سال فقط اونجوذی بودم . 

شمام حتمااااا یه ازمایش بدید متوجه کم خونیتون میشید . 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کم خونییی خیلییی شدید . من یه سال فقط اونجوذی بودم .  شمام حتمااااا یه ازمایش بدید متوجه کم ...

ای بابا ....  بعد عید میرم پس ... 

شما الان خوب شدی؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاش من پریود بشم هورمونام بهم بریزی بداخلاق بشم فققططططط پریود بشم بچه ها تو رو خدا دعا کنید فردا بی ...

اخی انشالله ک منفیه ولی دوس نداری نینی داشته باشی؟

اخی انشالله ک منفیه ولی دوس نداری نینی داشته باشی؟

یه دختر یساله دارم تنهام شوهرم شهر دیگه میره برای کار  ینی دخترم باید ببینی تا بفهمی چی میگم بداخلاق گریه کن شیطون غذا نخور اگه یکی دیگه بیارم‌چجوری نگهش دارم شوهرمم ک نیست کمک کنه

چی‌بگم والا😑
یه دختر یساله دارم تنهام شوهرم شهر دیگه میره برای کار  ینی دخترم باید ببینی تا بفهمی چی میگم بد ...

اخی عزیزم ... درکت میکنم واقعا بچه هایه این دور وزمونه  خیلیییی مراقبت میخان  ..

اره بخدا ده روز از موعدم‌میگذره دارم روانی میشم خیلی فشار رومه😢

عزیزم عقب افتادنش  ک دلیل نمیشه حتما حامله باشی ممکنه دلیل دیگ باشه هورمونا بخاطرراسترس بی خابی خستگی هرچیزی ممکنه بدنت بهم ریخته باشع .. حالا نگران نباش دیه 

عزیزم عقب افتادنش  ک دلیل نمیشه حتما حامله باشی ممکنه دلیل دیگ باشه هورمونا بخاطرراسترس ب ...

ممنون عزیزم خداکنه اینی باشه ک میگی اخه زعفرونم خوردم جواب نداد تازه از بس استرس دارم حس میکنم یچیزی تو شکمم میزنه تا این حد توهم زدم خخ انشاالله ک چیزی نیست 

چی‌بگم والا😑
ممنون عزیزم خداکنه اینی باشه ک میگی اخه زعفرونم خوردم جواب نداد تازه از بس استرس دارم حس میکنم یچیزی ...

❤❤❤

ای بابا ....  بعد عید میرم پس ...   شما الان خوب شدی؟؟

اره عزیزممم 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...