خانممهندس مدیر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 832 عنوان مجردا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 100 پست برای کاهش میل جنسی چی خوبه بخوریم؟؟ 1398/01/02 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجووو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1762 من خیلی میل جنسی م بالا بود هیچی نمیخواد بخوری . من تنها کاری ک کردم این بود تو حموم اصن ب خو ... اره بابا فکر نکنن درست میشه
پرواز_بر_فراز_آسمان عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16989 کافور نخور بابا !!سعی کن یه طوری باهاش کنار بیای بهش فکر نکن اگر خودت رو مشغول کنی فکرش کمتر میشه محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 گرم که بدتره لابد بپاشه رو موز نخیر نعناع به شدت میل جنسی و کاهش میده یه سرچ کن امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
خانممهندس مدیر استارتر عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 832 نخوری شوخی میکنن بدم طبیعیه پوستت سفیده سردی نخور مرد و زن هم نداره اره هم سفیدم هم بورپریودم خیلی درد میکشم تا تموم شه
شبگردی_مه عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 49 من در افق محو میشوم بدون انکه بتوانم سخنی بگویم ولی درکل فک کنم ورزش عالی باشه حتما امتحان کن ورزش هم خیلی خوبه ....,حتی شده روزی نیم ساعت
آتییمممم عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 423 من خیلی میل جنسی م بالا بود هیچی نمیخواد بخوری . من تنها کاری ک کردم این بود تو حموم اصن ب خو ... پز زیر پوستی اندامتتتت تو حلقوم داعش خانه ات راباد برد.. تو نگرانه وزش باد درموهای منی
arghavan80809 عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 769 ب هر چی چیز دراز و بلندی دیدی نگاه نکن 😄😅😃لنتی بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی
آتییمممم عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 423 همش ب فکرت و ذهنت بستگی داره مورد بوده با دیدن رشته ماکارونی هم دچار هوس شده خانه ات راباد برد.. تو نگرانه وزش باد درموهای منی
پرواز_بر_فراز_آسمان عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 16989 همش ب فکرت و ذهنت بستگی داره مورد بوده با دیدن رشته ماکارونی هم دچار هوس شده عجب 😐🤣🤣 محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون
دانشجووو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1762 نخیر نعناع به شدت میل جنسی و کاهش میده یه سرچ کن چی بگم شاید
arghavan80809 عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 769 پیشنهاد من اینه اصلا تو تنهایی و خلوت نمون که به چیزی فکر کنی .البته کافی نیست ولی تا حدودی کمک میکنه بهترین وبدترین ادمها رادربین دیندارن دیدم.بهترین آنهاکسانی بودن که میخواستن خودشان به بهشت بروندوچقدربی آلایش وپاک بودندوسرشان به کارخودشان بودوبی آزاربودندوبدترین آنها کسانی بودندکه میخواستن غیرخودشان بقیه راهم به بهشت ببرندوچقدروحشتناک بودبرخوردباآنها،تظاهرو ریاوخشونت و توحش دربین آنهاموج میزدونقطه ی مشترکشان بود.!!!مهاتماگاندی