2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کافور نخور  تو غذای دانشگا ما میریختن باعث دراوردن کلی موی زائد میشه و پوستو تیره میکنه غذا رو بدمزه به مظرم ورزش کن و از چیزای تحریک پذیر دوری کن اگه ادم معتقدی هستی نماز و توکل هم خوبه 

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
خودارضایی حرامه...عذاب وجدان میگرم

آفرین باهات حال کردم..دمت گرم ک میدونی حرامه..یکی از گناهای کبیره هم هس..آدم وقتی اینکارو میکنه بعدش چطوری روش بشه از خدا چیزی درخواس کنه؟!هر گناهی!

تازه آدم با خود ارضایی جُنُب میشه..ینی هردفه باید غسل جنابت بجا بیاری..البته غسل جنابت برا نماز واجبه..ولی تو حالت جنابت کیفیت کاراییکه آدم انجام میده خیلی پایینه و اصلا نمیتونه خوب انجام بده

در خدمتم

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

ان‌شاءالله بیش از ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشی

دورازجون ببخشید ک اینو میگم

ی لحظه آدم فک کنه ک در حال انجام گناه خدایی نکرده کارش تموم شه..اونوقت با چ رویی خدا رو ملاقات میکنه!

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
ان‌شاءالله بیش از ۱۲۰ سال عمر باعزت داشته باشی دورازجون ببخشید ک اینو میگم ی لحظه آدم فک کنه ک در ...

احسنت به شما واقعا احسنت دارین ، ادم چقد حالش خوب میشه ادمایی مثل شما تو جامعه هستن 😍😍

ما نسلی هستیم که حرفهایمان را بجای انکه بگوییم تایپ کردیم...