2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج پیمونه کن...ما پیمونه تو پلوپز استفاده میکنیم چون ا۳ایونمون غذا زیاد میخورن ولی خانوما خیلی کم برای بیست نفر ۲۲ ۲۳ تا میریزیم

مرغ هم هر دو نفر ی رون یا سینه میزاریم بعد یعنی برای ۲۰ نفر ۲.۵تا ۳ تا مرع

من هميشه واسه هر نفر يه تيكه مرغ ميذارم و سه چهار تيكه هم أضافه

برنج هم نفري يه پيمانه دو پيمانه اضافه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام

اگر هر مرغ رو برای پنج نفر حساب کنین، چهارتا میخواد

بستگی به سایز مرغ و خوراک مهمون داره

برنج هم گمونم هر کیلو شش نفره. من پیمانه میکنم کیلویی نمیدونم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)