2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا خیلی کمه ها فک کنم ۴ تا بس باشه 

من مرغو ٨قسمت میکنم ٣تا میشه ٢۴تیکه همش تموم میشه دیگه خوبه اضافه ام نمیاد

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خودم مدنظرم فقط رون بودشوهرم میگه مرغ کامل بگیرم بهتره...بازم ازتون ممنونم 😘😘😘😘😘😘

رون طرفدار زیاد داره اما بعضیا اصلا رون نمیخورن سینه رو بیشتر دوست دارن خوبه که حداقل دوتا سینه بذاری

اقا من کاری به این قضیه ندارم اما توروخدا یه جوری غذا درست کنین که مهمون سیر بشه اوف من چند جا که می ...

اتفاقامن هروقت مهمان دارم واسه دوروزبعدهم غذادارم اینقدک غذام اضافه میاد...من جاهای میرم قابلمه غذاشونوک میبینم هنگ میکنم ازبس ک قابلمشون کوچیکه.همش استرس دارم یه موقع غذاکم نیادمیزبان ضایع شه😁😁

وای نه مهمون سیر نمیشه مگه کلا خانوادتون کم خوراک باشن بخدا خیلی کمه ها  

من واسه ١۰نفر یک و نیم تا مرغ میذارم البته بچه ام هستن بینشون.بلاخره فقط مرغو نمیخورن که مخلفاتم کنارش هست صددرصد .مگه مهمون چقد میخواد بخوره؟همین الان که ما تو خونه دو نفریم یا یه طرف رون میذارم یا یه طرف سینه دو نفری نمیتونیم تمومش کنیم حالا ما که رودربایسی نداریم تو خونمون!

اتفاقامن هروقت مهمان دارم واسه دوروزبعدهم غذادارم اینقدک غذام اضافه میاد...من جاهای میرم قابلمه غذاش ...

اره بقران ما رفتیم خونه ی بنده خدا رفتم اشپزخونه کمک دیدم قابلمش اندازه وقتیه که من و شوهرم هستیم باور کن هنه با نون میخوردن سیر شن بعد میگفت من خیلی اندازه گیریم دقیقه اصلا اصراف نمیکنم خوب لعنتی دل ضعفه گرفتیم خونت که 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

والا بخدا من برا ١۰نفر دوتا مرغ میذارم هر کدومشون میاد میبینه میکه چه خبره این همه مرغ گذاشتی!!!!!! 😐

من گاهی   که  مهمون  دارم    ترجیح میدهم   که   تکه های  مرغ  کوچکتر  باشه   که    اگه   سر سفره گذاشتم  همش   ریز ریز  نشه   خیلی  خوب میشه    یکبار امتحان کنید.   من به مرغ فروشی مییگم  جوجه ای خورد کن   بعد میبرم  میشورم     سرخ میکنم   سس درست میکنم   بهش اضافه میکنم      هرکس هم بخواد    بیشتر میخوره     هرکس هم خواست  کمتر   و اگر اضافه  اومد  فردا ش میخورم

اگر غذا فقط زرشکپلو با مرغه و چیز دیگه ای نیست هر مرغ میشه 4 قسمت: دو تا رون ،دوتا سینه......بال و گردن و پشت هم بذار فریزر.

به عبارتی 5تا مرغ لازم داری.

برنج هم قدیما یه پیمانه پلوپز که 200 گرم هست میذاشتن حتی تو رستورانا هم همونقدر میذارن که زیاده. به نظرم یکی به پیمانه پلوپز ولی سرخالی تقریبا 150 گرم بذار که اگر اضافی اومد خیلی نباشه.

دیگه خودت حساب کن چند کیلو لازم داری.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد