2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

316 بازدید | 35 پست

سلام ..

الان دم عیدی همه خوشالن میرن عید و بازدید‌‌‌‌‌‌. ولی من تنها نشستم تو اتاقم گریه میکنم ‌. خیلی تنهام ‌.‌ خانوادم اصن از خونه بیرون نمیرن ..‌مادرم خیلی اذیتم میکنه نمیزاره از خونه برم بیرون 😔😔😔 دوس دارم برم جایی تفریح کنم با داداشمینا با داییمینا ولی اصلا نمیزاره یا میگع پشت سرت حرف میزنن یا میگه دلم تو فکرته اصلا نمیزارع جایی برم .. کسی هم کارش نداره من هرکاری کردم هیچی عوض نشد نوزده سالم شدع  و این نوزده سال رو تو خونه زندونی بودم ... خیلی خسته شدم و دلم گرفته 😔😔😔 از ته قلبم ارزو میکنم ک بمیرم و راحت بشم ‌‌‌.. واقعا دیگ دوس ندارم زندگی کنم 😔😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش درست میشه

نه اگ میخاست بشع میشد ... درست ک نمیشع هیچ بدترم میشه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم چرا با خواهرتم نمیزاره بیری بیرون 

هیچ جا 😔

سلام  باز شما دختر هستین من که پسرم از دست پدرم راحت نیستم هی میگه دنیای بدیه نرو بیرون 😞😒😞 ...

بد باشع ... ماهم جوونیم دل داریم این چ زندگیع ای خدا

ببخشیدا خیلی معذرت میخوام ولی اینقدر حرصم میگیره وقتی میگید دلم میخواد بمیرم 

انگار چه غم بزرگی داری 

بخدا ادمایی هستن تو دنیا که مشکلاتی دارن که تو مخیلات منو تو نمیگنجه ولی هیچ وقت کم نمیارن 

یه کم نیمه پر لیوانو ببین 

به این فکر کن که خدای نکرده زبونم لال اگه همین مامانت نباشه چیکار میکنی 

یا کسایی هستن که اوارن، نون شب ندارن 

برای یه لقمه نون دست به هر کاری میزنن

تو به مشکل خودت هم میگی مشکل؟؟؟

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
چی بگم  چرا اینجوریه مامانت

نمیدونم میگ دنیای بدیه اینجوری میشه اونجوری میشه 😔😔😔😔😔

ببخشیدا خیلی معذرت میخوام ولی اینقدر حرصم میگیره وقتی میگید دلم میخواد بمیرم  انگار چه غم بزرگ ...

درست حرف شما هم ... 

ولی غم هرکس رو فقه خودش میتونه بفهمه .. شاید مشکل من کوچیک باشه ولی برای من اونقدر بزرگ بوده ک نتونستم تویه دلم نگهش دارم ...

من نوزده سالمه و افسردگی دارم .. نمیتونم خوب بخابم و سه سال هرشب کابوس میبینم...  مدام اتفاقات بد میاد تویه ذهنم و اشک میریزم حتی بخاطر چیزی ک اتفاق نیفتادا .. عصبیم و باکوچیک ترین تلنگری  داد میزنم ... من از لحاظ روحی اونقدر داغونم ک  اگ برم پیش روانشناس بستریم میکنه.... 

نمیدونم میگ دنیای بدیه اینجوری میشه اونجوری میشه 😔😔😔😔😔

درست میگه 

تو هنوز مادر نشدی که نگرانیای یه مادرو درک کنی

هیچ مادری بد بچشو نمیخواد

نمیخواد که اذیتت کنه فقط دلش نمیخواد تو این جامعه که پر گرگه اسیب ببینی

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!