2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 77 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من داداشم راز داره بعضی وقتا میشه ی چیزایی بهش گفت ولی خب پسر مجرده دیگه

ای جان منم یدونه داداش مجرد دارم خیلی مهربونه خیلی دوسش دارم انشالله داداشتو خدا برات نگه داره مال منم همینطور

من دو تا خواهر دارم اصلا خوب نیستن همه حرفاشونو قایم میکنن یه درده دل هم بکنی فرداش سرکوفت میزنن

عه خواهر  ک نباید این طوری باشه

من تصورم از خواهر ی چیز روحانیه😊

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰
ای جان منم یدونه داداش مجرد دارم خیلی مهربونه خیلی دوسش دارم انشالله داداشتو خدا برات نگه داره مال م ...

ایشاله 

من دو تا خواهر دارم اصلا خوب نیستن همه حرفاشونو قایم میکنن یه درده دل هم بکنی فرداش سرکوفت میزنن

ب خدا بازم خوبه.حداقل تو خونه باباتون شلوغه سرگرمید.نه مثل ما همش تنها.برعکس همه ی دخترا ک دوست دارن با خانواده کم جمعیت وصلت کنن تا دردسر نداشته باشن.همیشه ارزوم بوده با پسر خانواده شلوغ ازدواح کنم تا این تنهایی لعنتی تمام بشه.

ب خدا بازم خوبه.حداقل تو خونه باباتون شلوغه سرگرمید.نه مثل ما همش تنها.برعکس همه ی دخترا ک دوست دارن ...

نه بابا من خانواده ی همسرم شلوغ آن الان دنبال یه نفرم درد و دل ای مربوط ب اونا رو بهش بگم 

با فامیل شوهر نه میشه زیاد رفت آمد کرد ن دردو دل

آخه چرا چی کارتون دارن مگه؟

کمامانم اخلاقش خوب نیس اگرم بعضی وقتا میرم بخاطره شوهرم میرم نفهمه مامانم اخلاقش خووب نیس فردا اونم بوام سر کوفت بشه شده بیشتره وقتامیرم امامزاده میگم میرم خونه مامانم

کمامانم اخلاقش خوب نیس اگرم بعضی وقتا میرم بخاطره شوهرم میرم نفهمه مامانم اخلاقش خووب نیس فردا اونم ...

ای وای 😔شما ب بچه هات جبران کن

ب خدا بازم خوبه.حداقل تو خونه باباتون شلوغه سرگرمید.نه مثل ما همش تنها.برعکس همه ی دخترا ک دوست دارن ...

هر وقت میرن خونه مامانم اصلا به من نمیگن یکیش خیلی حسوده دو هفته پیش عموم فوت کرده بود رفتم فاتحه با مامانم دعوا میکرده چرا به اون گفتی اومد باور کن هفتمش جرات نکردم برم رفتن تو ماشینم جا داشتن خیلی دلم بود برم حتی به مامانم چندبار زنگ زدم بیام گفتن نه

هر وقت میرن خونه مامانم اصلا به من نمیگن یکیش خیلی حسوده دو هفته پیش عموم فوت کرده بود رفتم فاتحه با ...

وا آخه چرا مگه فقط مادر یا فامیل اوناس ب اونا چ که شما بری یا نری

ای وای 😔شما ب بچه هات جبران کن

آره گفتم اگه عروس داشته باشم یا دختر هر روز میگم بیان خونم دوست ندارم اونا هم تنها باشن خخیلی بده تنهایی کاش همه اینا یه طرف بود حداقل شوهرم. خوب بود.....