2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

139 بازدید | 19 پست

دوستان پسرم دوسال و دوماهش هست .فقط بابا ماما دد آب شیر نی نی میگه چکار کنم ..خیلی ناراحتم .بنظرتون باید ببرم پی گیری یا نه ..میترسم همینطوری بمونه.من دخترم الان پنج سالشه هم سن این بود شعر میگفت ..واضح 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم دو سال و ۷ ماهه کمتر میگه بابا و آب و حاجی ومَمَ میگه فقط😢بایه سری صدای حیوانات دوستم میگه ...

درسته عزیزم .منم شنیده بودم تا سه سال وقت هست .ولی انقدر خانواده هی دخالت میکنن آدم استرس میگیره

نترسین به نظر من ، من پسر داییم الان پنج سالشه هنوزم کاملا عادی صحبت نمیکنه و ل رو ی تلفظ میکنه ، دکتر هم بردن ، حتی گفتار درمانی و گفتن عادیه

همیشه موقع فکر کردن اگه حواسموپرت نکنم به این نتیجه میرسم ک هیچوقت لیاقت داشته ها و نداشته هامو نداشتم(:

درسته عزیزم .منم شنیده بودم تا سه سال وقت هست .ولی انقدر خانواده هی دخالت میکنن آدم استرس میگیره

دقیقا منم به خاطر حرف خانواده استرس دارم 

و اینکه به جای حرف زدن توی جمع گاهی جیغ میزنه خجالت میکشم 

البته کوتاهی از خودمه  باهاش زیاد کار نمیکنم ..ولی خب خواهرام از من بدترن، بچه هاشون زودتر حرف زدن،

بچه ی من نمیدونم چرا حرف نمیزنه ..

نمیدونم شاید چون خودمم اکثرا ساکت هستم  و کم حرفم

منم پسرم دو سال و ۷ ماهه کمتر میگه بابا و آب و حاجی ومَمَ میگه فقط😢بایه سری صدای حیوانات دوستم میگه ...

برامنم همینه 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دقیقا منم به خاطر حرف خانواده استرس دارم و اینکه به جای حرف زدن توی جمع گاهی جیغ میزنه خجالت میکشم ا ...

منم مث شما کم حرفم و ساکت .ب ای دخترم حوصله داشتم ب این دومی نه .باهاش کار نکردم

منم مث شما کم حرفم و ساکت .ب ای دخترم حوصله داشتم ب این دومی نه .باهاش کار نکردم

بادخترت چجورکارمیکردی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

احتمالا میبینن ما ساکتیم حرف نمیزنن ..من براش تلویزیونم میزارم🤦‍♀️ولی خب مجبورم ..مثلا دیروز صبح زود بیدار شد، امشب ساعت ۸ تا ۱۲ شب خوابید..الان هرکاری میکنم نمیخوابه خودمم سردرد دارم براش تلویزیون گذاشتم آروم باشه🤦‍♀️

میگن با بچه باید یه سره حرف بزنیم ..من براش کتاب میخونم گوش نمیده و کتاب رو از دستم میگیره که نخونم..من دیگه بیخیال خوندن شدم ..حتی شعر هم میخونم میاد با خنده منو میزنه که ادامه ندم

احتمالا میبینن ما ساکتیم حرف نمیزنن ..من براش تلویزیونم میزارم🤦‍♀️ولی خب مجبورم ..مثلا دیروز صبح زو ...

من حتی بعضی کلماتوچندین بارتکرارمیکنم ولی اصلابه من اهمیت نمیده