2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 77 پست
اره مث حال منی منم همینطور فقط ی داداش دارم مامانمم اهل سیاست نیس ک سمتش باشم همش بداخلاقه حتی خوشم ...

چقد شبیه منی مامان منم اینقد بد اخلاقه ک هیچوثت نشد سمتش بریم بشینیم بخنیدم درد دل کنیم همیشع از هم فراریم مامانم مثل ی حسرت روی دلمه

ب قومی مبتلا شدیم که فکر میکنند                              خدا جز انها کس دیگر را هدایت نکرده
هییییی مشکلات من خیلی زیاده و شرایط خاصی هست خانواده هم اجازه نمیده رفت و آمد داشته باشم

منم مجردی اصل اجازه نداشتم با دوست جایی بدم یا خونشان یا حتی اون بیاد الانم حتما باید دوستم و همسرم کاااامل بشناسه 

گرفتار شدیم

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبچ میخواستم بدونم کسی میدونه با شوهری ک لجبازِ و مغرور چجوری رفتار باید کرد؟ مثلا چند ماه بهش میگم لوازم آرایشی میخوام هی عقب انداخت گفت ندارم ندارم و عید تا الان ک عید شده خریدا خونه رو اومد خریدیم با هم هرچی رو گفتم نخر کم بخر گوش نداد لجبازی کرد حالا امروز گفتم بریم خرید من گفت فردا حالام اخماش تو هم بود هی نوچ نوچ میکرد ک مثلا من بگم چیه باز بگه پول نیست

در صورتی ک همون موقع خرید خونه صدبار بهش گفتم من خریدم مونده گفت نترس پول هست

چقد شبیه منی مامان منم اینقد بد اخلاقه ک هیچوثت نشد سمتش بریم بشینیم بخنیدم درد دل کنیم همیشع از هم ...

ولی مامان من خیلی خوش اخلاق و مهربون فقط راز دار نیست اصلاااااا

هبچ میخواستم بدونم کسی میدونه با شوهری ک لجبازِ و مغرور چجوری رفتار باید کرد؟ مثلا چند ماه بهش میگم ...

فقط باید ب زبون بگیری اش فک کنم 

نباید ب لج بندازی

منم مثل شمام.فقط ملمانم هست ک باش حرف میزنم.الان تو این سن میفهمم ک چ قدر اونایی ک خواهر دارن خوشبخت ...

خدا رو شکر مامانت هست 

عزیزم اونجوری خیلی سختته باز دوست خیلی خوبه من یدونه دارم هر روز بهش زنگ میزنم

خب خودم که از خدامه حداقل یه نفر رو داشته باشم درددل کنم ولی کاری ازم برنمیاد

تنها همدمم همین گوشی و اینترنت هس

منم مثل شمام.فقط ملمانم هست ک باش حرف میزنم.الان تو این سن میفهمم ک چ قدر اونایی ک خواهر دارن خوشبخت ...

من دو تا خواهر دارم اصلا خوب نیستن همه حرفاشونو قایم میکنن یه درده دل هم بکنی فرداش سرکوفت میزنن