2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بچه ى منه

514 بازدید | 20 پست

يه مدته يكم مشكل داريم ولى نه شديد هفته پيش تخمك گذاريم بود و خلاصه ولى ١٢ روزه وقت نكرده اقدام كنيم ديگه اين ماه نميشه ديگه هم نميخوام سمتم بياد

حالا امروز يكم بحث شد سر اينكه ما تو اقداميم فلان كارو نكن حالا هنوز بچه هم نداريم يهو برگشت گفت اصلا بچه ى منه تو فقط نگهش ميدارى به من نگو چكار كنم چكار نكنم

چيزى نگفتم ولى دلم شكست :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هنوز با خودتون‌کنار نیومدین وحس خوبی ازش نمیگیری چطوری تو اقدامی اول مسائل خودتون و حل کنید بعد کارت دعوت برای ورود ب صحنه احتمالا جنگ رو بدید 

ب همسرت توضیح بده ک وقتی تو اقدام هستیم هردو باید هم رو درک‌کنیم و یکی مکمل دیگری همسرت بدون شما نمیتونه باردار بشه از نظر اناتومیک بدن براش توصیح بده با بحث و دعوا و زور ک کاری پیش نمیره جز سرد شدن رابطه شما و سست شدن زندگی

بچه نصفش از پدره (اسپرم)، نصفشم از مادره (تخمک). 

متاسفانه اکثر مردها اینو نمی دونن، چون بی سوادن و فکر می کنن مرد میکاره و زن فقط رحم داره و نگهش میداره، یعنی صد درصد از اسپرم مرده!!!!!  اصلا نمی دونن تخمک چی چی هست و نطفه چطور تشکیل میشه؟!!!

اینا رو به همسرت بگو