2777
2789
ترانه یه خورده بهم امید بده! فرض کن من میخوام حسابی ب‌ا‌س‌ن‌م بزرگ شه، چه مدت تمرین کنم خوب میشه؟ ب ...

عزیزم اول بگم بدون تغذیه غنی  پروتئبن وی  و مکمل نمیشه  ولی پروتئین وی یه مکمل غذایی سالمه  و هیچ کدوم عوارض سایر مکمل هارو نداره  و بهت قول میدم با باشگاه در عرض سه سال یه بااسن برزیلی توپ داشته باشی و در عرض سه ماه تغیرو حس کنی  باسنت اینقدری بزرگ میشه که دیگه بزرگ ترشو دوست نداری و هرگز دلت نمیخواد پروتز کنی فقط تغذیه با برنامه  پروتئین وی و خواب کلفی و تمام اصول بدنسازیو باید رعایت کنی اگه دوست داری بالاتنت ظریف بمونه ورزشای بالاتنه رو با وزنه پایین و پایین تنه رو با وزنه ی بالا انجام بده تا بالاتنت حجم نگیره و پایین تنه پر شه ولی هردوش لازمه اگه کل بدنو ورزش ندی اصلا رشد عضله نداری 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول بگم بدون تغذیه غنی  پروتئبن وی  و مکمل نمیشه  ولی پروتئین وی یه مکمل غذایی ...

ممنوووووون!!

ببین فقط چند تا سوال

یک این که ب‌ا‌س‌ن زیادی سفت بدجور نیست؟

بعد راهکاری برا سینه ها هم داری؟

بعد چند روز در هفته تمرین توصیه میکنی؟

بعد سرشونه و بازو و اینارو همه رو باید کار کرد؟؟

عزیزم اول بگم بدون تغذیه غنی  پروتئبن وی  و مکمل نمیشه  ولی پروتئین وی یه مکمل غذایی ...

یعنی میخوام ببینم رو همه ی قسمتای بالاتنه و شکم باید وقت گذاشت که اونا چاق نشه؟؟

من ۲۰ کیلو لاعر شدم  سینم صفر شده 

با سن مم افتاده هستش ولی نمیخوام رونام حجم بگیره باس نم فقط بگیره عب نداره