ترانه یه خورده بهم امید بده! فرض کن من میخوام حسابی باسنم بزرگ شه، چه مدت تمرین کنم خوب میشه؟ ب ...
عزیزم اول بگم بدون تغذیه غنی پروتئبن وی و مکمل نمیشه ولی پروتئین وی یه مکمل غذایی سالمه و هیچ کدوم عوارض سایر مکمل هارو نداره و بهت قول میدم با باشگاه در عرض سه سال یه بااسن برزیلی توپ داشته باشی و در عرض سه ماه تغیرو حس کنی باسنت اینقدری بزرگ میشه که دیگه بزرگ ترشو دوست نداری و هرگز دلت نمیخواد پروتز کنی فقط تغذیه با برنامه پروتئین وی و خواب کلفی و تمام اصول بدنسازیو باید رعایت کنی اگه دوست داری بالاتنت ظریف بمونه ورزشای بالاتنه رو با وزنه پایین و پایین تنه رو با وزنه ی بالا انجام بده تا بالاتنت حجم نگیره و پایین تنه پر شه ولی هردوش لازمه اگه کل بدنو ورزش ندی اصلا رشد عضله نداری
از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر خوب اگر میخوای آرمان انقطاع واقعاا کارش درسته من خودم و خواهرم دنبال جراح پروتز سینه بودیم که کارش واقعاا حرفه ای و خوب باشه ایشون رو انتخاب کردیم و باهم عمل کردیم .
سلام عزیزم. خواهر من پیش دکتر احمدرضا دیانی پروتز سینه انجام داد خیلی راضیه الان دو سال میگذره از عملش هیچ تغییری نکرده. اسمشونو داخل گوگل سرچ کنی میاره برات.