2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودشون اهمیت میدن وبخودشون میرسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارش بوتاکسه.ولی اگه نمیخای بوتاکسو راههایی هستش که نذاری عمیق بشع.زیاد ماهیچه های صورتتو منقبض نکن موقع صحبت کردن.شباحالت دمر نخاب.روشیکم منظورمه.موهاتم با کش محکم نبند که کشیده بشع.مهمتریتش اینه موقه حرف زدن بی تفاوت باش😂

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

بهترین آبرسانی که استفاده کردم قبلا سرم آبرسان s.o.s کدلی عالی هست مناسب پوست چرب و خیلی حساس

بهترین دور چشم:دور چشم ریچ واتر اوریاژ، دور چشم ACM

ضد چروک لیراک خوبه اگه اصلش پیدا شه 

روشن کننده و ضد لک : کرم ضد لک ACM، سرم ضد لک ایکلن نوروا 

ضد آفتاب: سان سنس اگو،نوروآ، اون،درمالیفت،پریم 

برای شستن پوست چرب: ژل شست و شوی پوست چرب آموس وان، اسکراب پریم پوست چرب 

ژل ضد جوش آموس وان و رول ضد جوش زنیاک ال پی خیلی برای جوش خوبه 

قبل از خواب پماد ویتامین آ_د خیلی نرم کننده قوی هست برای دست و پا  

ماسک خانگی برای جوش و تیرگی پوست فقط لیموترش تازه تآ دوهفته مداوم حرف نداره

ماست ترش و چکیده محلی اگ باشه خیلی برای پوست عالیه

روغن نارگیل اصل برای پوست خیلی توصیه شده 

روغن بادام تلخ برای تیرگی دور چشم عالیه 

عااااالی بووووووود👌👌👌👌👌👌👌

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
منم میشناسی😐

نمیدونم گلم باید یکم معاشرت داشته باشیم ببینم میشناسمت یا نععع😎😎😎

عروس خودمون اینجا عضوه.خودش خبرنداره.ی چیزایی مینوسه کلا تصورات ومعادلاتمو میریزه بهم😐😐😐

جااااااری آیندم ایشالله.😍😍😍😍

اینجاس😑😑

چنتا از آشناهامون که خععلی رودربایستی داریم باهاشون ومن خعععلی کنجکاوم درموردشون😉😉😉

همیناهستن فقط

بیشتر آشنا شیم شاید توهم همون دخترمغروره تو سرویس دراومدی😈😈😈😈😂😂😂😂😂

سلام اون تاپیکه ترکید میشه اینجا حستو راجبم بگی

من حس میکنم شما فرزند نمونه خانواده بودین.ازمادرتون راجب گذشتتون بپرسین.ازبچگی هاتون ببینید مامانتون فخر فروشی کرده بازیبایی شما.بنظرت صورت وسیرت بسیار زیبایی دارین.صبری که دارین بزرگترازین حرفاس.زیاد ب حرفای اطرافیان گوش میدین وقتی راهکار میدن.ثابت قدم باشید یکی یکی.لطفا دیگه ریپ نکنید بخدا من روانی  درفشار هستم ممنون

سلام اون تاپیکه ترکید میشه اینجا حستو راجبم بگی

من حس میکنم شما فرزند نمونه خانواده بودین.ازمادرتون راجب گذشتتون بپرسین.ازبچگی هاتون ببینید مامانتون فخر فروشی کرده بازیبایی شما.بنظرت صورت وسیرت بسیار زیبایی دارین.صبری که دارین بزرگترازین حرفاس.زیاد ب حرفای اطرافیان گوش میدین وقتی راهکار میدن.ثابت قدم باشید یکی یکی.لطفا دیگه ریپ نکنید بخدا من روانی  درفشار هستم ممنون