2777
2789

۲۸ ام رفتم چکاپ ۳۹ هفته ام‌.nst گرفت گفت انقباض داری دو روز دیگه بیااورژانس.از اون روز فقط چندبار انقباض داشتم بنظرتون برم ؟اخه دردم ندارم

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

بله حتما برو. ممکنه بچه تو شرایط بحرانی قرار بگیره و اگه زود بیاد کلی دردسر داری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی انقباض کجای شکمت سفت میشه دقیقا 

میخام بدونم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببین بری هم میزنن کیسه ابتو پاره میکنن امپول زور میزنن دنیا میاری نری هم درد طبیعیت اخرش میگیرتت یا کیسه ابت خودبه خود پاره میشه میری برا زایمان فرقی نمیکنه تو تا هفته ۴۲ میتونی منتظر درد زایمان بمونی هر وقتم کاراتو کردی خسته شدی دلت می خواد زایمان کنی زعفرون بخور روعن کرچک چمیدونم هر چی که انقباض طبیعیتو زیاد کنه برو بیمارستان بگو درد دارم کمکت میکنن زایمان کنی به همین راحتی 

ببین پاشو برو چک کن خودتت نمیگی خدا نکرده بچه ضربان قلبش افت کنه یه اتفاقی بیافته پاشو بروتو راخدا

رفتم عزیزم چیزی نبود گفتن طبیعیه

قشنگ بالاترین نقطه شکمم

یعنی بالاتر از معده .؟ من معده ام گاهی سفت میشه و چندساعت طول میکشه تا خوب شه براهمین هی میترسم نکنه انقباض باشه

اول معده ام سفت میشه بعد میکشه به پهلوهام .حس میکنم شکمم داره کش میاد😣😣😣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
یعنی بالاتر از معده .؟ من معده ام گاهی سفت میشه و چندساعت طول میکشه تا خوب شه براهمین هی میترسم نکنه ...

نه عزیزم زیر معده .از اونجایی که قلنبگی شکم و جایی ک بچه اونجاس شروع میشه