2777
2789
عنوان

چیکار کنم

127 بازدید | 8 پست

چند سال رفتم دوره های ارایشگری دیدم ولی هیجی از توش در نیومد همینقدر که خودم و اطرافیانم ارایشگاه نمیریم از دستم برمیاد به خاطر دخترم نمیتونم جایی کار کنم و تنهاش بزارم شوهرمم چون خودش تحصیلات عالیع داره میگف شغل ارایشگری وجهه اجتماعی نداره و کمکم نمیکرد ...الان تصمیم گرفتم درس بخونم دانشگاه ثبت نام کردم خیلی به درس علاقع دارم یفکری مثل خوره افتاده بجونم که کاش همین هزینرو میکردم دورع جدید میدیدم وارایشگری ادامه میدادم نمیدونم چیکار کنم 😥😥😥😥بنظرتون چیکار کنم

وقتی همسرتون  با حرفه آرایشگری  کنار نمیان 

پس علنا قضیه منتفی دیگه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😂

هر چی بهش علاقه داری برو 

منم میگم کاش این هزینه ای که میکنم برای دانشگام برم یه هنری یاد بگیرم خیلی بهتره 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

ارایشگری خیلی خوبه هم ادم لذت میبره از کارش هم واقعا درامدش خوبه 

اتفاقا وجهه اجتماعی داره 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
ولی کاره سختیه واقعا باید هنرمند باشی

اتفاقا خییییلیدراحته 

ببین تو یه مدل میکاپ و یه مدل شنیون بلد باشی دیگه تمومه میتونی با خلاقیت دیگه شنیون و میکاپو تغییر بدی 

ارایشگری فقط خلاقیته عزیزم 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘