2777
2789
عنوان

کمکککککککککککک

568 بازدید | 50 پست

وای من نتونستم کارای خونم رو انجام بدم خونه کن فیکون هست نی دونم از کجا شروع کنم تا ساعت 5 وقت دار اما نی دونم چکار کنم میشه راهکار بدید؟  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

خوب هر چیزی رو بزار سر جاش اول از هال پذیرایی شروع کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پذیرایی شروع کن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
گوشی رو اگه بزاری کنار به همه ی کارات میرسی

به یه ناامیدی رسید که اومدم اینجا از دوستان نظر بگیر از کجا شروع کنم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

ادم بیاد توی مجازی به دیگران توهین کنه وقت نمیکنه به کارهای خونش برسه طبیعیه

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
ادم بیاد توی مجازی به دیگران توهین کنه وقت نمیکنه به کارهای خونش برسه طبیعیه

این تاپیک هم مال یکسال پیشه داری تاپیکامو میگردی؟ نظافت خونه ات عقب می مونه ها  

این تاپیک هم مال یکسال پیشه داری تاپیکامو میگردی؟ نظافت خونه ات عقب می مونه ها    

فعلا که تو همه کارها و تربیت بچه هاتو گذاشتی زمین راه افتادی تو سایت عقده گشایی میکنی

البته تربیت دوتا دختر مثل خودت وقت زیادی نمیخواد راحت باش

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
فعلا که تو همه کارها و تربیت بچه هاتو گذاشتی زمین راه افتادی تو سایت عقده گشایی میکنی البته تربیت د ...

خدا ازت نگذره به خدا می سپارمت و به هیچ وجه حلالت نمی کنم 

خدا ازت نگذره به خدا می سپارمت و به هیچ وجه حلالت نمی کنم 

فدای سسسررررممممم

منم حلالت نمیکنم بهم تهمت زدی و جو تاپیکمو بهم ریختی

فعلا که تو همه کارها و تربیت بچه هاتو گذاشتی زمین راه افتادی تو سایت عقده گشایی میکنی البته تربیت د ...

به این فکر کن که قیامتی هم هست و من سر پل صراط حتما جلوت رو میگیرم دیگه باهات حرفی ندارم تا روز داوری