2777
2789
عنوان

کمکککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 50 پست
فدای سسسررررممممم منم حلالت نمیکنم بهم تهمت زدی و جو تاپیکمو بهم ریختی

تهمتی نزدم شما امام حسین رو مسخره کردی 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
فدای سسسررررممممم منم حلالت نمیکنم بهم تهمت زدی و جو تاپیکمو بهم ریختی

خدا خودش بین ما داوری می کنه 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهمتی نزدم شما امام حسین رو مسخره کردی 

شما برو به کارات برس لازم نکرده منو ارشاد کنی

تربیت بچه هات مهمتره

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
به این فکر کن که قیامتی هم هست و من سر پل صراط حتما جلوت رو میگیرم دیگه باهات حرفی ندارم تا روز داور ...

🤣🤣🤣🤣 خدا هم که هستی

مغز فندقی

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
🤣🤣🤣🤣 خدا هم که هستی معز فندقی

خدانیستم اما به عدالت خدا ایمان دارم  

خدا خودش بین ما داوری می کنه 

تا تو باشی انلاین نشی به قصد اینکه خشم و عقده هاتو خالی کنی

چیشده😳😳

ایشون اومد تو تاپیک من 

من به شوخی حسین را نوشته بودم حصین

من خودم عاشق امام حسینم

چنان جوی راه انداخت و نی نی یارو صدا کرد تاپیکمو تعطیل کرد

انواع و اقسام توهینها و فحشها راهم بهم داد

حالا طلبکار درومده

چیشده😳😳

عزیزم ایشون یه تاپیک زد و اسم امام حسین رو مسخره کرد من گفتم اسم امام حسین رو درست بنویس فقط هم من نبودم تقریبا همه به ایشون گفتن ایشون از همون اول شروع کرد بد حرف زدن با من ، من هم جواب ایشون رو دادم ایشون اومده داره تاپیک های منو می گرده و توهین می کنه

در سطح شعور خودت اره

من که میگم کاری با شما ندارم داوری ما روز قیامت شما ول کن نیستی

چیشدههههههههه

گفتم ☝️

برای عقده گشایی ایشون رفتن تو فاز طرفداری از ائمه و به من تهمت توهین به ائمه زدن

ایشون اومد تو تاپیک من  من به شوخی حسین را نوشته بودم حصین من خودم عاشق امام حسینم چنان جوی ...

من هیچ فحشی ندادم فقط پاسخ جواب های زننده شما را دادم 

عزیزم ایشون یه تاپیک زد و اسم امام حسین رو مسخره کرد من گفتم اسم امام حسین رو درست بنویس فقط هم من ن ...

بد حرف زدن 🤣 تاپیک تعطیل شد و معلوم نمیشه تو هی فحش میدادی من محل نمیگذاشتم