2777
2789
عنوان

کمکم کنید...زونا در بزرگسالی

1134 بازدید | 28 پست

سلام

اینکه میگن کسایی که ابله مرغون نگرفتن احتمال مبتلا شدن به زونا در اون ها ناچیزه،درسته؟خالم۴۳سالشه تا حالا ابله مرغون نگرفته،میترسیم یهو بگیره به شکل زونا...ابله مرغون هم تو سن بالا خطر داره😭😭؟الان گف تاحالا نگرفتم ترسییدم

دخترِ دریا😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بگيره مامانم سه سال پيش زونا گرفت پارسال هم بابام گرفت يه مقدار درد داره بدنشون و يه قسمت هايي روي گردن وبازو و بالاتنه خارش دارن دارو مصرف ميكنن خوب ميشن ديگه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

الان بخاطر ترست اینجور ضجه میزنی😂😂نگرفته که هنوز خدا رو شکر.عمو من پارسال گرفت هیچی نیس یه ماهی درد دارن فقط

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

همه که نمیگیرن چرا الکی قبل از حادثه خودتون ازار میدید نهایت میگیره درمان میکنه ناعلاج که نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

منم پارسال تو 32 سالگی گرفتم . تا اولین علائم ابله خودشو نشون میده باید قرص آسیکلویر بخوره تا ویروس رو ضعیف کنه تو بدن . واسه من خیلی خفیف بود . منم همیشه خیلی استرسشو داشتم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

نترس من بچه بودم گرفته بودم بزرگ شدم هم باز گ فتم شدنش در حدی هست که دونه ها به شکل تاول میشه و پوسته میشه بعد خوب شدن.من زیر ناخن هامو تاول زد جوری که همه ناخن هام افتاد. و جز خارش و سوزش و تاول همه جای بدنم مشکل دیگه نداشتم دارو خوردم یادم نیست چند وقته خوب شدم ولی در هاش و زخم هاش مال هفته اوله بعدش کم کم رو به بهبود می‌ره.

حالا حالا هم معلوم نیست بگیره یا نه.

من اردیبهشت سال قبل گرفتم و واقعا وحشتناک بود

شوهرم خیلی ترسیده بود نفسم بالا نمی اومد 🤦🏻‍♀️

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌
من بیچاره تو بارداریم گرفتم و خیلی هم وحشتناک بود عذاب کشیدم 

وای برای جنین خطرناکه .چکار کردین؟

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)