2777
2789
عنوان

کمکم کنید...زونا در بزرگسالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 28 پست

نگران نباش

حتی اگه مبتلا هم بشن اصلا سخت نیست

درضمن زونا رو ممکنه کسی که ابله هم گرفته باز مبتلا بشه

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بحثم زونا تنها نیست،ابله مرغون خطرناک نیست تو سن بالا؟

نه درمان داره فقط یکم درد ناکه تاولهاش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نگران نباش حتی اگه مبتلا هم بشن اصلا سخت نیست درضمن زونا رو ممکنه کسی که ابله هم گرفته باز مبتلا ب ...

اخه یه پزشک نوشته بود احتمال اینکه کسایی که ابله مرغون نگرفتن،زونا بگیرن خیلی ناچیزه ولی همیشه شنیدم ابله مرغون تو بزرگسالی به شکل زونا خودشو نشون میده

دخترِ دریا😎
وای برای جنین خطرناکه .چکار کردین؟

اره دکترم گفت باید بری سقط کنی ولی مامانم نذاشت رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت اگه تو سونو گرافی دست و پاش مشکلی نداشته باشه سالمه والان هم خدارو شکر پسرم صحیح وسالم کنارم خوابه و۴سالشه😍

تو مرا جان وجهانی❤
کلا،ابله مرغون خطرناک نیست تو سن بالا؟

نه بابا عموی من ۶۰ سالش بود گرفت چیزی نمیشه فقط درد دارن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اخه میگن خطرناکه ممکنه یوخت موجب زبونم لال...

نه خطر اونجوري نداره خيالت راحت،فقط يه تجربه مامان من وقتي بدنش خارش گرفت خوددرماني كرد و هرروز با عنبر نسا دود ميداد اونجاها كه خارش داشت وقتي رفت دكتر،دكتر گفت  شما زونا گرفتي ولي نه اونقدر خارش بدنش زيادشد ونه درد آنچناني داشت فقط هم بخاطر دود عنبر نسا بود

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
اره دکترم گفت باید بری سقط کنی ولی مامانم نذاشت رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت اگه تو سونو گرافی دست ...

ای جان خدا رو شکر.آخه منم  تو حاملگیم عموم زونا داشت نمیدونستم رفتم عیادتش بعد تا یه ماه گریه میکردم‌اگه بگیرم‌ بچم‌مشکل پیدا میکنه.چه روزهایی بود وحشتناک گذشت برام 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اخه یه پزشک نوشته بود احتمال اینکه کسایی که ابله مرغون نگرفتن،زونا بگیرن خیلی ناچیزه ولی همیشه شنیدم ...

همیشه نیست

اگه سیستم ایمنی بدنشون ضعیف باشه امکان ابتلا هست

چه کسی که ابله گرفته وچه کسی که نگرفته

رعایت کنن اتفاقی نمیفته

اما خب بازم میگم انچنان بیماری سختی نیست

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
ای جان خدا رو شکر.آخه منم  تو حاملگیم عموم زونا داشت نمیدونستم رفتم عیادتش بعد تا یه ماه گریه م ...

مرسی عزیزم ولی تا روز زایمانم هم من هم شوهرم استرس سالم بودنشو داشتیم منم از برادر شوهرم گرفتم ولی همیشه میگم بدترین روزهای زندگیم بود 

تو مرا جان وجهانی❤
همیشه نیست اگه سیستم ایمنی بدنشون ضعیف باشه امکان ابتلا هست چه کسی که ابله گرفته وچه کسی که نگرفته ...

خخخ من چنان با عموی زونا گرفتم روبوسی کردم .هی هم دستش نشون میداد میگفت دست بزن ببین چه دونه هایی زده😃😃وقتی فهمیدم زونا بوده  تا یه ماه هر جا میدیدمش فرار میکردم😂😂

خخخ من چنان با عموی زونا گرفتم روبوسی کردم .هی هم دستش نشون میداد میگفت دست بزن ببین چه دونه هایی زد ...

خداروشکر سیستم ایمنی بدنت قوی بوده

نگرفتی