اینکه میگن کسایی که ابله مرغون نگرفتن احتمال مبتلا شدن به زونا در اون ها ناچیزه،درسته؟خالم۴۳سالشه تا حالا ابله مرغون نگرفته،میترسیم یهو بگیره به شکل زونا...ابله مرغون هم تو سن بالا خطر داره😭😭؟الان گف تاحالا نگرفتم ترسییدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش حتی اگه مبتلا هم بشن اصلا سخت نیست درضمن زونا رو ممکنه کسی که ابله هم گرفته باز مبتلا ب ...
اخه یه پزشک نوشته بود احتمال اینکه کسایی که ابله مرغون نگرفتن،زونا بگیرن خیلی ناچیزه ولی همیشه شنیدم ابله مرغون تو بزرگسالی به شکل زونا خودشو نشون میده
اره دکترم گفت باید بری سقط کنی ولی مامانم نذاشت رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت اگه تو سونو گرافی دست و پاش مشکلی نداشته باشه سالمه والان هم خدارو شکر پسرم صحیح وسالم کنارم خوابه و۴سالشه😍
نه بابا عموی من ۶۰ سالش بود گرفت چیزی نمیشه فقط درد دارن
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
نه خطر اونجوري نداره خيالت راحت،فقط يه تجربه مامان من وقتي بدنش خارش گرفت خوددرماني كرد و هرروز با عنبر نسا دود ميداد اونجاها كه خارش داشت وقتي رفت دكتر،دكتر گفت شما زونا گرفتي ولي نه اونقدر خارش بدنش زيادشد ونه درد آنچناني داشت فقط هم بخاطر دود عنبر نسا بود
اره دکترم گفت باید بری سقط کنی ولی مامانم نذاشت رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت اگه تو سونو گرافی دست ...
ای جان خدا رو شکر.آخه منم تو حاملگیم عموم زونا داشت نمیدونستم رفتم عیادتش بعد تا یه ماه گریه میکردماگه بگیرم بچممشکل پیدا میکنه.چه روزهایی بود وحشتناک گذشت برام
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
همیشه نیست اگه سیستم ایمنی بدنشون ضعیف باشه امکان ابتلا هست چه کسی که ابله گرفته وچه کسی که نگرفته ...
خخخ من چنان با عموی زونا گرفتم روبوسی کردم .هی هم دستش نشون میداد میگفت دست بزن ببین چه دونه هایی زده😃😃وقتی فهمیدم زونا بوده تا یه ماه هر جا میدیدمش فرار میکردم😂😂