2777
2789
[QUOTE=85044822]عشق بعد ازدواج کامله کشکه. من قبلا یه باربدون عشق عقد کردم و هیچوقتم عشقی به وجود نی ...

بله یه چیزایی یادم اومد. من 4 سال و 9ماه قبل که عاشقش شدم. هردعایی که بود رو خوندم تا به سمتم بیاد ولی نشد... حالا بعد 4 سال و 9ماه دوست صمیمی هم هستیم و من اینو یه فال نیک گرفتم و میخوام با جذب و انرژی مثبت به دستش بیارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین توی زمینه ی کاریمون، مغرور، فوق العاده زبون باز و جذاب و دارای روحیات خاص... خیلیم از من تعری ...

پس توام با کلمات بازی کن و اول اینجوری سعی کن بدستش بیاری معلومه پیشش احترام داری 

من تجربه عاشقش شدن دارم واسه من جوری بود که دوست داشتم شبیه اون باشم نمیدونم تو چجوری هستی اما بعد یه مدت من کاملا شبیهش بودم ناخوداگاه 

به اعتراف کردنم فکر میکنی ؟ 

ولکن بابا خودت باش 
پس توام با کلمات بازی کن و اول اینجوری سعی کن بدستش بیاری معلومه پیشش احترام داری  من تجربه عا ...

همین بازی با کلماتش منو مجذوب کرده. ولی من خیلی بازی با کلمات رو بلد نیستم. 

منم از نظر فکری و رفتاری خیلی عوض شدم، دارم شبیهش میشم

بعد نزدیک به 5 سال نتونستم فراموش کنم

ارتباط چشمی مستقیم احترام گذاشتن بهش 

نشون دادن اینکه به خودت احترام میزاری جلو اون 

حاضر جوابی که با ادب باشه و سر هر چیزی نباشه 

رسیدن به خودت

اهمیت دادن به کارت از اونجایی که میگی همکارین 

فکر میکنم تاثیر داره 

انرژی و این چیزا مسخرست سعی کن با رفتارت جذبش کنی 

ولکن بابا خودت باش 
اخلاقتم خیلی مهمه با اخلاقتم جذبش کن خود واقعیت باش

همیشه از من تعریف میکنه (خیلی زیاد) 

مثلا یه بار گفت تو شبیه عروسکی. تو خیلی زیبایی؛ من به هرکسی نمیگم خوشگل.   خوش به حال شوهر آینده ات چون هرلحظه میتونه تو رو داشته باشه  و ...

ولی هیچوقت بهم نگفته دوستت دارم یا میخوام با تو باشم.

این خیلی خوبه اگه این تغییر رو دوست داری 

همه چیزش برام خاص و جذابه و من دوست دارم شبیه اون بشم. من درعرض دوماه خیلی عوض شدم. طوری که یکی از دوستام بهم میگفت ستاره من احساس میکنم تو رو نمیشناسم