2777
2789

سلام من دیشب از ساعت ۸و۴۵ دقیقه شروع کردم به مصرف قرص سایتوتک یکی زیرزبانی یکی واژینال هر ۱ ساعت یکی '۳تا قرص درکل زیرزبونی ۳ هم واژینال گذاشتم یکساعت بعدش دل درد مثل پریودی داشتم و ازم لخته های خون دفع میشد تا ۲ '۳ساعت بعدش همینجوری درد و لخته داشتم ولی زیاد نبود امروزم فقط صبح لخته دیدم و دیگه درد ندارم نمیدونم سقط انجام شده یانه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر  من تجربه ندارم ولی برو زیر نظر دگتر عزیز دلم

گفتم بزارم یکی دو روز بگذره بعد برم سونو بدم 'نمیدونم سقط انجام شده یا نه هروقت میرم دستشویی خیلی کم خون میاد ازم 

دلیل سقط چی بود

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزم من از یه اشنا توی داروخونه گرفتم 'بهم گفت هر ۱ ساعت یکی زیر زبونی یکی واژینال 

من نمیدونم باردارم یانه ولی محض اطمینان بگیرم استفاده کنم؟

نازنین زهراعشق یه دونه مامان😍
ساک خیلی پایین بود و دکتر گفت احتمال سقطم بیشتر از حد نرماله و نمیمونه منم سقط کردم و ناخواسته باردا ...

فعالیت داشته باش که اگرچیزی مونده باشه خارج شه بعدم سونو بقایا بو بعداز اتمام خونریزی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من نمیدونم باردارم یانه ولی محض اطمینان بگیرم استفاده کنم؟

نه عزیزم اصلا چون دکتر به من گفت اگه حاملگی پوچ باشه نباید قرص استفاده کنی چون کارت به بیمارستان میکشه"چند روز عقب انداختی؟بی بی چک گرفتی؟

مرسی عزیزم شما تجربه سقط داشتی؟

بله

بله

خب بنظرتون من سقط انجام دادم؟؟راستی اینم بگم حالت تهوع داشتم همون دیشب و گلاب به روتون بالا اوردم و لرز داشتم ۳ تا پتو انداختم رو خودم 'من خودم میگم شاید ساک چون ۳ میل بوده درد و خونریزیم کم بوده