سلام شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشین.
من پسر هستم میخوام از رشته ی تجربی به یک رشته ی دیگه برم دلیلش هم الان میگم ولی چون پول مشاور نداشتم مجبور شدم اینجا تایپیک بزنم تا راهنمایی کنید.
پدر من پارسال ورشکست شد و مجبور شد خونه ، ماشین ، تولیدی مانتویی که داشتیم همه چی رو باهم بفروشه .
الان من خونه ی مامانبزرگم زندگی میکنم و شرایط مالی اصلا خوبی ندارم یعنی اگر مامانبزرگ نداشتم باید چادر میزدم داخل چادر میخوابیدم در این حد وضعیت مالی بدی داریم
الانم اولین دلیل اینکه نمیخوام تجربی بخونم اینه که من از بچگی عاشق دندونپزشکی بودم و حتی اسباب بازی لوازم دندونپزشکی هم دارم و از بچگی باهاشون بازی میکردم در این حد علاقه دارم به دندونپشرکی و هدفم دندانپزشکی هست درسم هم خوبه اما میترسم که هزینهی تحصیل و مدرسه و کتاب و دفتر اینا باعث بشه که وسط راه کنار بکشم و نتونم ادامه بدم چون الان خیلی خرج داره دندون پزشکی دلیل دوم اینه که من واقعاً الان حالم خرابه و اصلا حال خوبی ندارم و حتی یه ماشین نداریم که بریم بیرون و حالم یخورده بهتر بشه و اخرین تفریح من 19 ماه پیش بوده و بعد از اون اصلا بیرون نرفتم واقعیت .
برای همین واقعا این هوا رو میبینم که خوبه دوست دارم حداقل 30 دقیقه با ماشین بچرخم .
و اینکه من موقعیت اینو ندارم که بخوام 2 سال دیگه برای کنکور بخونم و 6 سال هم دانشگاه که تو این مدت واقعا با این وضعیتی که دارم احتمال صد در صد افسرده هم میشم
و اینم بگم که من آرایشگری بلدم و خوانندگی هم میکنم و صدام هم خوبه و مورد تأیید تنظیم کننده ها بوده و میتونم انجام بدم.
الان شما منو راهنمایی کنید خواهشاً که چه رشته ای برم. که هم بتونم کار کنم هم درس بخونم هم آینده داشته باشه .