دیشب مهمون داشتیم بچشون سرماخورده بود هی سرفه میکرد چندبار تذکر دادم که ب بچم که۱۰ماهشه نزدیک نشه هی مادرش اصرتر داشت که فقط سرفه میکنه هیچیش نیست خ وقته خوب شد بعد رفتن اونا از دیشب تب و سرفه پسرم شروع شد الانم با هزار مکافات دکترش پیدا کردم بردم پیشش کا گفت بعله علایم سرماخوردگی داره
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اینهمه مراقب بچم بودم تا الان مریض نشده حالا دقیقاا شب عید باید سرما بخوره اخه
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیتونم من ادم خیلی حساسی ام حالا باید تو این وضع بچم مریض شه کلی برنامه برا امشب و تعطیلات داشتم
خواهر همسر درضمن اونا خونه ما مهمان بودن چطور مکان ترکمیکردم اخه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.