2777
2789
عنوان

اواخر 97:-)

45 بازدید | 7 پست

‏به عنوان کسی که نوروز 97 دقیقا 98 کیلو بودم و الان شدم 97.900 خدمتتون عرض میکنم که خواستن توانستنه. فقط کافیه تو سال جدید بخواین.

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخوای چن کیلو بشی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

به تمام برنامه هام رسیدم ،15کیلو وزن کم کردم باردار شدم و کارهایی که داشتم و انجام دادم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
به تمام برنامه هام رسیدم ،15کیلو وزن کم کردم باردار شدم و کارهایی که داشتم و انجام دادم

افرین قهرمااان

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
75م میخام 60شم     ولی اراده ندارم خیییلی شکموام

کم کم، کم کن. سخت نگیر. اصلا غذا خوردن از بالاترین لذتای دنیاست. سال دیگه میشه همونی که میخوای😊

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄