2821
2789
عنوان

ینی باردارم؟ زوووود ج بدین لطفا

576 بازدید | 26 پست

سلام دوستان . سه ماهه در اقدام بارداری هستم . پریودم منظم بود ولی بعد اینکه اقدام کردم بهم ریخت پری ماه اول فک کردم باردارم ولی بی بی چک منفی بود ماه دوم سر تاریخ همون دفه قبل اومد الان چند روز برا ماه سوم هس که تو اقدام بارداری ام ولی ازپری گذشته به نظرتون باردارم برم تست بگیرم؟؟؟ اگه هم نه که چند تا راه کار بدین که امکان بارداری رو بالا ببره ... خیلی نازک نارنجی وحساس شدم این چند روز بدنمم داغ شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خوب بی بی بزن دختر

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بی بی بزن دختر

اخه دفعه های قبل که زدم هم منفی بود ضد حال خوردم بشتر ناراحت شدم .... ببخشید من تازه اومدم اینجا یه چیزو فشار دادمماشتباهی زد گزارش نا مناسب اگه مشکلی پیش اومد براتون معذرت میخام

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تست بزن ان شاالله كه باردار باشي ولي اگه نبودي هم نااميد نباش تا يكسال طبيعيه ولي حتمابراي چكاب آزما ...

عزیزم چه جور چکاپی؟؟؟ ..پارسال پاپ اسمیر دادم مشکلی نداشتم و بیست و یک ساله هستم..فقط پرولاکتینم بالا بود که الان اونم بالا نیس

اخه دفعه های قبل که زدم هم منفی بود ضد حال خوردم بشتر ناراحت شدم .... ببخشید من تازه اومدم اینجا یه ...

اشکال نداره عزیزم 😊چیزی نمیشه

انشاالله که بارداری😍

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
اشکال نداره عزیزم 😊چیزی نمیشه انشاالله که بارداری😍

ان شاالله 

اشکال نداره عزیزم 😊چیزی نمیشه انشاالله که بارداری😍

تازه سه روز ازم کذشته سه روزدیگه صب میکنم نشد تست میکنم

تازه سه روز ازم کذشته سه روزدیگه صب میکنم نشد تست میکنم

انشاالله که مثبته😊😍

اون آتویی که یجایی گفتی شوهرت ازت دارع چیه؟آی ام کنجاو

اون خیلی شخصیه x😂 یه اتفاق بد هس ک تو زمان متاهلیم افتاده

اون آتویی که یجایی گفتی شوهرت ازت دارع چیه؟آی ام کنجاو

خاطره خوبی نیس ک بخوام بازگو کردنش اذیتم میکنه

2825
2823
2791
2779
2792