2777
2789

خواهرم 37هفتشه.الان چندساعته زیر شکمش و قسمت داخلی واژنش خیلیییی درد میکنه جوری ک از درد جیغ میکشه. خودش میگه درد زایمان نیستو نمیاد که ببریمش بیمارستان. بنظرتون درد زایمانه؟

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

منم اینجور میشم ولی جیغ نمیزنم .خوب ببرینش شاید دهانه ی رحمش باز شده کمی

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم درد زایمان باشه .ولی باید به دکترش بگه 

من استخوان ناحیه شرمگاهیم😂😂😂(اسمش اینه خب)یه هفتس دردمیکنه جوری ک نمیذاره راه برم دکتر گفت طبیعیه

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
منم اینجور میشم ولی جیغ نمیزنم .خوب ببرینش شاید دهانه ی رحمش باز شده کمی

شما الان هفته چندین؟ من خودم زایمان نداشتم مامانمم سزارین کرده بچه هاشو اطلاعاتی راجبه درد زایمان طبیعی نداریم میخواستم ببینم این دردا مال باز شدن دهانه ی رحمه یان.. بیمارستان نزدیک نیس خودشم قبول نمیکنه ببریمش بیمارستان. دردش میگیره و ول میکنه هرچند دیقه ای یه بار

فک نکنم درد زایمان باشه .ولی باید به دکترش بگه  من استخوان ناحیه شرمگاهیم😂😂😂(اسمش اینه خب)ی ...

چند هفتتونه؟ خواهر منم خیلی دردش میگرفت  تا 7ماهگیش واقعا اذیت بود.

شما الان هفته چندین؟ من خودم زایمان نداشتم مامانمم سزارین کرده بچه هاشو اطلاعاتی راجبه درد زایمان طب ...

طبق سونوی اخرم۳۷هفته بودم که گفت بروسه هفته دیگه زایمان میکنی مامای بیمارستانم همینوگفت ولی صب زود دردام شروع شدن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
شما الان هفته چندین؟ من خودم زایمان نداشتم مامانمم سزارین کرده بچه هاشو اطلاعاتی راجبه درد زایمان طب ...

اگه منقبض میشه بعد ول میکنه از نشانه های زایمانه.ببرین بیمارستان .من الان طبق سونو تو هفته ۳۶ ام.

ی ان اس تی /اگه اشتباه نکنم /ازش میگیرن با معاینه.مشخص میشه دهانه رحمش داره باز میشه یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اگه منقبض میشه بعد ول میکنه از نشانه های زایمانه.ببرین بیمارستان .من الان طبق سونو تو هفته ۳۶ ام. ی ...

بله دقیقا

بله دقیقا

ببخشید بعد  گاهی ی دردایی دارم انگار دستشویی شماره دو دارم ولی چیزی نیست میگیره گاهی ول میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید بعد  گاهی ی دردایی دارم انگار دستشویی شماره دو دارم ولی چیزی نیست میگیره گاهی ول میکنه

انگار دل پیچه داری؟منم همین حالتو دارم ولی خب من موقع پریودم همین حالتو داشتم یعنی دردپریودم اینجوری بود.

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤
انگار دل پیچه داری؟منم همین حالتو دارم ولی خب من موقع پریودم همین حالتو داشتم یعنی دردپریودم اینجوری ...

آده تقریلا یجورایی .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ایناطبیعیه ونشون دهنده نزدیک شدن به دیداربچه نازتونه😄😍😍😍،وای دارم خرمیشم حامله شم باز😂😂😂چن روزمونده به زایمانت